Hangi RTX 2060 Super modelini almalıyım?

Pc Toplama Sihirbazı

Daha altına girme bence, her türlü sıkıntı yaşarsın. PSU Hydro K serisi ile değiştirilebilir ama sitede yok. Acelesi olmayan parçalardan SSD 'yi sökebilirsin. 500 lira iner fiyat. PSU 'yu Hydro K 700 yaparsın 500 lira daha iner fiyat. Anakartı yine biraz daha uygun bir modelle değiştirebilirsin. Hemen hemen 9000 bandına düşer. Dediğim gibi daha altına girmeni kesinlikle önermem.

Nesini beğenmiyorsunuz AMD 'nin? Evet çok güç çekiyor ve Nvidia 'ya göre fazla ısınıyor ama Sapphire 5700XT Nitro+ var her türlü 2060 Super 'in içinden geçer. Yerine göre 2070 Super 'in de içinden geçer. Yaptığınız marka fanlığından başka bir şey değil dikkat edin bence. Ayrıca PC Toplama Sihirbazı ile değil de tek tek en ucuz satan mağazalar araştırarak alınırsa daha ucuza toplanabilir. Genel olarak fiyatları kazık gördüm. Özellikle bu akşam incehesap.com 'da Gaming Gecesi var takip edin güzel parçalar düşürebilirsiniz uygun fiyata.
3 Dakika sonra bu ekran kartında hayvansı bir indirim bekliyorum ; XFX Gaming Ekran Kartı Modelleri ve Performası

3049 tl ye düşmüş hocam ekran kartı.
5700XT ile 2070 Super arasında en az 1k oynuyor. :D

Hocam 2070 super ile 5700 xt 1k fiyat farkına rağmen nasıl denk oluyor performansları?

3049 tl ye düşmüş hocam ekran kartı.

Hocam 2070 super ile 5700 xt 1k fiyat farkına rağmen nasıl denk oluyor performansları?

Bence gayet iyi. XFX Markasını araştırmak lazım sadece, ben araştırmadım. Sorun yoksa o fiyata kaçmaz bence. 2060 Super 'den kat kat güçlü.

AMD 5700 kartlar kronik sorunlu bulaşmayın. Öneri veriyim.

Kelepir 2 bin civarına 5600XT bulun veya EVGA amiral gemisi alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı