Hangi RTX 2060'ı Almalıyım?

@GungorMemis @286313 @James Donkey komik olan cidden ne var? Sonuna kadar destekliyorum 100 TL fark varken neden giriş seviye soğutmalarla adam parasının hakkını alamasın? Komik misiniz?
Hangi ekran kartını alayım ve sadece NVIDIA olsun cümleleri içerisinde XT5700 önermesi komiğime gitti. Fakat bir yandan beğendim 1650S furyasını geçmiş arkadaş sonunda :D.

Sanırım Ray Tracing'den yararlanmak istiyor.
Ben Asus TUF Gaming aldım. Çok sağlam ve küçücük fanları hızıyla çok hızlı soğutuyor. İsterseniz bir bakın ama insanlar 3 fanın çok havalı durduğunu düşündüğü için bunu pek almıyorlar.
RT'den yararlanmak istiyor da 2060 ile ne kadar verimli kullanabilir RT'yi?

Asus TUF'ın eski sürümleri gerçekten rezil bir soğutmaya sahipti fakat yenilenen sürümleri başarılı buluyorum. Özellikle 5600 XT modeli gayet iyi.

Hiçbirisi.

3.300 TL.

Bu arada markalar arasında performans farkı yok denecek kadar az, belki birkaç FPS anca.
Soğutma farkları var fakat o 3 kart da giriş seviye soğutmalı modeller zaten. Aralarından Ventus seçerdim ama 100 lira daha koyup 5700 Gaming X varken hiçbirisi alınmamalı.
@GungorMemis @286313 Komik olan ne? 100 TL farkla çok daha iyi bir kart önerdim, komik bir şey yoksa eğer raporlayacağım.

DLSS 2.0 geliyor bence şu an RTX ekran kartı almak daha mantıklı.

Sanırım Ray Tracing'den yararlanmak istiyor.
Ben Asus TUF Gaming aldım. Çok sağlam ve küçücük fanları hızıyla çok hızlı soğutuyor. İsterseniz bir bakın ama insanlar 3 fanın çok havalı durduğunu düşündüğü için bunu pek almıyorlar.
TUF serisinin de 3 fanlı modelleri var. ASUS kendisi kabul etti TUF serisinin soğutma problemini. Bunun üzerine düzeltip Technopat'a video çekmeleri için yeni bir model yolladılar. TUF serisinin şimdiki modelleri gayet iyi soğutuyor o konuda haklısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada MSI Ventus XS modelinde arkadaşım fanların sıcaklık arttığı zaman değil de sürekli çalıştığını söylüyor ben inanmadım ama var mı böyle bir şey?

Başlık altında sadece NVIDIA olsun diye bir ibare yok, zorlarsanız öyle bir anlam çıkması farklı bir durum.
Başlık sahibinin gözden kaçırabileceğini düşünerek farklı tavsiyeler vermek benim içinde zorunluluk.
Mesela bende RTX 2060 la hemen hemen aynı fiyatlara RTX 2070 Super modeline muadil RX 5700 XT paylaşımı yaptım. Başlık sahibi bir dertay atlıyorsa faydalanacak sadece NVIDIA olsun bakış açısına sahipse görmezden gelecek bu kadar basit.

TUF serisinin de 3 fanlı modelleri var. ASUS kendisi kabul etti TUF serisinin soğutma problemini. Bunun üzerine düzeltip Technopat'a video çekmeleri için yeni bir model yolladılar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorum 3 fanlı modellerinin olduğunu ortadaki deseni daha büyük ve ihtişamlı duruyor 😍 . Fakat RTX2060'da 3fanlı model yok diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı