PaperZ
Hectopat
Daha fazla
Bütçem maksimum 15.000TL (ekran kartı fiyatlarını Akakçe'den baz aldım)
1.seçenek ve içime en çok sinen Galax 1-Click OC modeli (en ucuz)
2.seçenek tam bütçemin sınırında Gigabyte Eagle OC modeli.
3.seçenek bütçem dahilinde Gainward Python II modeli.
4.seçenek ASUS Dual EVO OC modeli (bütçemi biraz aşıyor)
5.seçenek yine bütçemi biraz aşan MSI Gaming X modeli.
Bu kartlar arasından en doğru seçimi yapmak istiyorum ve aklıma en çok yatan model Galax oldu şu ana kadar okuduğum makalelerden vs anladığım kadarıyla. RTX 4060'ın çok ısınan bir kart olmadığını biliyorum ancak gerek aşırı titreşimli fan sesi, gerek saçma sapan cızırtı sesi (sanırım bobin sesiydi) olsun istemiyorum.
RX 570'den 4060'a geçeceğim. Doğrusunu söylemek gerekirse AMD kullanmak istemiyorum daha fazla, evet belki bu fiyat bandında kas gücü daha fazla olan AMD kartlar olabilir ancak tercihim en azından bu seferlik NVIDIA tarafından olacak. Zaten 2-3 sene içerisinde değiştireceğim hemen hemen her parçayı, DDR5 sistem kurmak istiyorum.
İşlemcim Ryzen 5 5600.
1.seçenek ve içime en çok sinen Galax 1-Click OC modeli (en ucuz)
2.seçenek tam bütçemin sınırında Gigabyte Eagle OC modeli.
3.seçenek bütçem dahilinde Gainward Python II modeli.
4.seçenek ASUS Dual EVO OC modeli (bütçemi biraz aşıyor)
5.seçenek yine bütçemi biraz aşan MSI Gaming X modeli.
Bu kartlar arasından en doğru seçimi yapmak istiyorum ve aklıma en çok yatan model Galax oldu şu ana kadar okuduğum makalelerden vs anladığım kadarıyla. RTX 4060'ın çok ısınan bir kart olmadığını biliyorum ancak gerek aşırı titreşimli fan sesi, gerek saçma sapan cızırtı sesi (sanırım bobin sesiydi) olsun istemiyorum.
RX 570'den 4060'a geçeceğim. Doğrusunu söylemek gerekirse AMD kullanmak istemiyorum daha fazla, evet belki bu fiyat bandında kas gücü daha fazla olan AMD kartlar olabilir ancak tercihim en azından bu seferlik NVIDIA tarafından olacak. Zaten 2-3 sene içerisinde değiştireceğim hemen hemen her parçayı, DDR5 sistem kurmak istiyorum.
İşlemcim Ryzen 5 5600.