Hangi RTX 4060 Ti daha iyi?

TürkishGamerr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar eklediğim ekran kartlarindan hangisi daha iyi acaba mesajlarinizi esirgemeyin cok arada kaldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240829-194121_Chrome.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20240829-194152_Chrome.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 90
  • Screenshot_20240829-194238_Chrome.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20240829-194246_Chrome.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 83
Hangisini alırsanız alın arada hiçbir farkı olmuyor, sadece fazla para ödüyorsunuz. Ha garantiyi ve müşteriyle satın alım sonrası verilen hizmetler vs. derseniz, MSI tercihimdir benim.

Dual fan çok önermiyorum ben eğer bütçeniz 3 fanlara yetiyorsa. Geriye 2 seçenek kalıyor Gigabyte Eagle modeli Gigabyte ekran kartlarının giriş seviyesi ekran kartı modelidir (Eagle - Windforce - Gaming OC - Aorus Master diye gider) MSI Ventus'ların soğutma performansı hakkında çok iyi şeyler duymadım ve okumadım ben çok fazla o yüzden Ventus öneremeyeceğim. Gigabyte Eagle alabilirsiniz içlerinden. Daha uygun F/P markalara bakmak isterseniz Galax PNY Palit gibi markaların 3 fanlı modellerine de bakabilirsiniz.

MSI kullanıyorum gayet memnunum.

Arkadaşlar eklediğim ekran kartlarindan hangisi daha iyi acaba mesajlarinizi esirgemeyin cok arada kaldım.
MSI ekran kartı konusunda rezalet ötesi 1 tane modeli dışında iyi modeli yok, acı bir geçmişim oldu VENTUS serisi ile. Aralarından en düzgün model 3 fanlı olan EAGLE fakat oda RTX 4060 TI değil RTX 4060 bu yuzden galax.

Dikkat etmemişim hepsini 4060 zannettim bu durumda Galax tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…