Hangi RTX 4060 Ti daha iyi?

Merhaba cevaplariniz için teşekkür ederim MSI için bende iyi şeyler duymadim fakat atmak istedim Eagle ekran kartını da yanlış atmisim kusura bakmayin onunda Ti surunu olacakti o zaman uygunza egale 4060 Ti değilse Galax aliyorum hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Merhaba cevaplariniz için teşekkür ederim MSI için bende iyi şeyler duymadim fakat atmak istedim Eagle ekran kartını da yanlış atmisim kusura bakmayin onunda Ti surunu olacakti o zaman uygunza egale 4060 Ti değilse Galax aliyorum hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Eğer 4060ti sürümüyse Gigabyte eagle modelinin o zaman Eagle modelini alın 3 fanlı model :)

Eğer 4060 Ti sürümüyse Gigabyte Eagle modelinin o zaman Eagle modelini alın 3 fanlı model :)

Ti modeli alacağım hatta araştirdim şunu buldum ama biraz ucuz geldi sebebi ne olabilir diğer yerlerde 17bin 18 bin diye 21 bine kadar gidiyor burası en ucuzuydu? Bir sorun var midir acaba kartta 🤨

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240829-202951_Chrome.jpg
    Screenshot_20240829-202951_Chrome.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20240829-203013_Chrome.jpg
    Screenshot_20240829-203013_Chrome.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 27
Ti modeli alacağım hatta araştirdim şunu buldum ama biraz ucuz geldi sebebi ne olabilir diğer yerlerde 17bin 18 bin diye 21 bine kadar gidiyor burası en ucuzuydu? Bir sorun var midir acaba kartta 🤨
Satıcı kim baktınız mı ? Mümkünse resmi onaylı satıcılardan birinden alın ekran kartı şakaya gelmez çünkü :)

Hangisini alırsanız alın arada hiçbir farkı olmuyor, sadece fazla para ödüyorsunuz. Ha garantiyi ve müşteriyle satın alım sonrası verilen hizmetler vs. derseniz, MSI tercihimdir benim.

Aynen GPU'lar aynı GPU NVIDIA'dan çıkma. Sadece soğutma becerileri markaya dahil. Marka becerisine kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı