Hangi RTX 4060 Ti daha iyi?

Gençer gaming’den alabilirsiniz mesela güvenilirdir :)

16 GB 4060Tİ nerede var?
16.999 liraya satıyorlar sinerjide diğer sitelere de bakmak lazım.
Az önce araştırdım en ucuzu sinerjide gözüküyor eğer bütçe çıkabilirse 700 lira farkla 16gb vramlisini alabilirsiniz Palitin Jetstream modelini çok daha iyi olur :)

Gençer gaming’den alabilirsiniz mesela güvenilirdir :)

16.999 liraya satıyorlar sinerjide diğer sitelere de bakmak lazım.
Az önce araştırdım en ucuzu sinerjide gözüküyor eğer bütçe çıkabilirse 700 lira farkla 16gb vramlisini alabilirsiniz Palitin Jetstream modelini çok daha iyi olur :)
Sinerji'den ürün almıyoruz arkadaşım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O zaman PALİT daha mantıklı tabii ki. @Bartek59 Hocam kusura bakmayın 4060Tİ tarafında genelde kartlar 8GB olunca aklıma öyle yerleşmiş 🙂

O zaman Palit daha mantıklı tabii ki. @Bartek59 hocam kusura bakmayın 4060 Ti tarafında genelde kartlar 8 GB olunca aklıma öyle yerleşmiş 🙂

:). Yok niye kusur olsun. Her zaman her şeyi bilebilmek zorunda değiliz. Yanılıp yanlış bilgi de verebiliriz. Sonuçta birbirimize yardım için buradayız. Bunu özellikle yanlış bilgiden dolayı ban veren moderatör arkadaşlarımıza belirtmek isterim. Umarım doğruyu bulurlar.

Bunları dışında öneri yapamayacaksak
4060 ti larda Galax fiyat farkına göre iyidir. Ventus 3x olması iyi 2X kadar facia değil ancak yine de iyi değil :/
4060 larda Eagle, windforce dan daha iyi.
Model farkından dolayı Galax daha cazip duruyor.

Bunları dışında öneri yapamayacaksak
4060 ti larda Galax fiyat farkına göre iyidir. Ventus 3x olması iyi 2X kadar facia değil ancak yine de iyi değil :/
4060 larda Eagle, windforce dan daha iyi.
Model farkından dolayı Galax daha cazip duruyor.
İyi geceler nickinden dolayı soracağım Youtube’daki Telefonunu Çıkra kanalındaki kişi misiniz 😅 ?

Gece gece çok güzel rastlantı çok memnun oldum sizi yorumlarda gördüğüme kanalınızın takipçisiyim içerikleriniz çok yararlı ve ayrıca izlemesi çok eğlenceli tebrik ederim umarım hak ettiğiniz abone sayısını görürsünüz ileride :)

Aklıma takılan bir soruyu sorayım bios ayarlarından anlıyorsanız Expo profilini aktif ettikten sonra memory context restore ve power down mode seçeneklerini enable yapınca boot süresinin azaldığını biliyorum fakat ram performansına etkisi olumsuz mu olur biliyorsanız ve cevaplarsanız çok sevinirim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı