4070 beyler kısa zamanda teşrif ederse 15K civarına onu da alabilir.1-2 aya 4060 çıkacak. Az sabretsen çok mantıklı yaparsın...
4070 beyler kısa zamanda teşrif ederse 15K civarına onu da alabilir.1-2 aya 4060 çıkacak. Az sabretsen çok mantıklı yaparsın...
Bu kart tokatlar geçer.Bu hepsinden iyi olur:
![]()
Sapphire RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 15.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyat öyle olursa çok iyi olur. 1 aya çıkar muhtemelen. 13 Nisanda tanıtılacak diyorlar.4070 beyler kısa zamanda teşrif ederse 15K civarına onu da alabilir.
Hocam DLSS 2 eskidi artık. RTX 40 serisinde devrimsel bir teknoloji olan DLSS 3 var.RTX 3060 veya 3070'in en mantıklı yatırım olabileceğini düşünüyorum. Her yeni çıkan oyunu 100 FPS'te oynamazsın fakat DLSS desteği ile artık ekran kartlarının şahsen daha uzun süreli kullanılabilir hale geldiğini düşünüyorum. Yerinde olsam böyle yapardım. Tabii bu benim fikrim![]()
Ben yine uyarayım. Tercih sizin. DLSS 3'ün nasıl bir nimet olduğunu araştırın.Şu an elimde alacak para varken almak istiyorum NVIDIA ekran kartı tercihim olur
Fiyat öyle olursa çok iyi olur. 1 aya çıkar muhtemelen. 13 Nisanda tanıtılacak diyorlar.
Hocam DLSS 2 eskidi artık. RTX 40 serisinde devrimsel bir teknoloji olan DLSS 3 var.
Şu an elimde alacak para varken almak istiyorum NVIDIA ekran kartı tercihim olur.
İnernet cafe de bütün kartlar RX serisi. Hiç birinde hiç bir sorun görmedim veya FPS düşüklüğü. Millet gerçekten bir yerlerinden sallıyor.Bu kart tokatlar geçer.
Palavradan wattman hataları var diyip karalıyorlar hepsi bitti.
Nvidianin yazılımı iyi başka esprisi yok bende nvidia kullaniyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.