Hangi RTX kart alınmalı?

Ben şahsen 4070 Ti alırım. Çoğu sorunu çözdüler ama bir türlü AMD'ye sıcak bakamıyorum. Hatalıyım belki ama...
Ama hocam şimdi az önce 4000 serileri ölü ya da ölecek dediniz.
RX 7900 XT denilen kart 320Bit 20GB Ramli.
Fiyatı da makul.

Yukarıdaki Vram sıkıntılarına ilaç gibi bir kart olarak gözüküyor benim gözüme. Üstelik bit değeri de oldukça iyi ?
Neden bunun yerine yukarıdaki postlarda seri halde kötülenen 4070Tİ seçtiniz ?

Fiyatı da makul.

Yukarıdaki Vram sıkıntılarına ilaç gibi bir kart olarak gözüküyor benim gözüme. Üstelik bit değeri de oldukça iyi ?
İşte bunun sebebi reklam ve marka algısı. Ölecek diye bir şey demedim 2K'da gayet de götürür 4070 Ti. Ayrıca DLSS 3 avantajı var Nvidia'nın. Tercih sizin benim gözümde oluşan Nvidia marka algısı çok olumlu olduğu için çok büyük fark yoksa Nvidia derim. Zaten fiyatının yüksek olması da olumlu marka algısı ve yüksek talep sonucunda oluşuyor. Yoksa 4070 Ti o fiyatları haketmez.

Şu an 3000 serisinden kart alınacaksa ikinci el ya 3080 ya da 3090 alınmalı ama VRAM'den dolayı 3090 daha uzun vadeli olur 0 olarak 4070 Ti'dan aşağısı alınmaz zaten.

Fiyatı da makul.

Rx7900Xt alın yolunuza bakın. 4070 ti rakibi bile olamaz o kartın.Wattman fln filan hepsi bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı