Hangi RX 7900XT modeli alınmalı?

Bütçe
33.000 TL

108456

Megapat
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıdaki listede sunulan RX 7900 XT marka-modellerinden hangisini sıcaklık (yük ve hotspot olarak) ve kullanıcı deneyimleri bazında tercih etmek en mantıklısıdır?
Önerinizi yazabilirseniz çok memnun olurum.
Teşekkürler.
  • XFX Speedster Merc 310 RX 7900 XT
  • Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X
  • ASUS TUF Gaming RX 7900 XT

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini beğendiyseniz alabiliirsiniz, 3üde kalitelidir. Yinede şahsen Asus TUF tercih ederdim. RX almak yerine RTX 4070 Ti Super almanızda daha iyi olacaktır.

Burada kartlar karşılaştırılmış.

ASUS TUF serisi soğutma olarak inanılmaz iyi sonuç veriyor. Kötü yanı ise yüksek coil whine şikayetinin olması ihtimali ve servis kalitesi. Ürün sorunsuzsa çok iyi ama sorun çıkarsa çok zorluk çıkarılıyor.

Bu anlamda benim önerim Sapphire Nitro+ olur. Servis deneyimim olmuştu, sıcaklık sorunundan servise yolladığım 6700 XT kart için sıfır değişim yapmışlardı ve 5 günde sonuçlanmıştı.

Hangisini beğendiyseniz alabiliirsiniz, 3üde kalitelidir. Yinede şahsen Asus TUF tercih ederdim. RX almak yerine RTX 4070 Ti Super almanızda daha iyi olacaktır.
ASUS TUF Gaming serisini al, ASUS parca olarak cok saglam yapiyor.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ayrıca sistemde CORSAIR RMe RM750e 750 Watt 80+ Gold PCIe 5.0 güç kaynağı kullanılıyor. 7900 XT veya 4070 TI SUPER için yeterli olur mu?
Asus 7900XT'nin diğer rakiplerine göre biraz daha fazla voltajlı çalıştığını izlemiştim bir tanıtımda.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Ayrıca sistemde CORSAIR RMe RM750e 750 Watt 80+ Gold PCIe 5.0 güç kaynağı kullanılıyor. 7900 XT veya 4070 TI SUPER için yeterli olur mu?
Asus 7900XT'nin diğer rakiplerine göre biraz daha fazla voltajlı çalıştığını izlemiştim bir tanıtımda.
Fazlasıyla yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı