Hangi RX570 Tercih Edilmeli?

Undervolt nedir nasıl yapılır pek bir bilgim yok. Ama yapılması pek zor değil ise bir rehber doğrultusunda yapabilirim. Aşırı derece de grafik manyağı bir insan olmadığımı söyleyebilirim fakat takılma gibi bir problem yaşamak istemiyorum. Bütçem MSI RX570 Armor OC 4GB için de yeterli bu 3 model dışında bu modeli alma şansım da var. Hangisini tercih etmeliyim hala kararsızım.
Bu arada Ekran Kartını 2-3 yıl sonra tekrardan güncelleyeceğim. 2-3 yıl idare edebilecek bir kart benim için yeterli olur.

Son düzenleme:
Undervolt nedir nasıl yapılır pek bir bilgim yok. Ama yapılması pek zor değil ise bir rehber doğrultusunda yapabilirim. Aşırı derece de grafik manyağı bir insan olmadığımı söyleyebilirim fakat takılma gibi bir problem yaşamak istemiyorum. Bütçem MSI RX570 Armor OC 4GB için de yeterli bu 3 model dışında bu modeli alma şansım da var. Hangisini tercih etmeliyim hala kararsızım.
Bu arada Ekran Kartını 2-3 yıl sonra tekrardan güncelleyeceğim. 2-3 yıl idare edebilecek bir kart benim için yeterli olur.
Madem hem bütçeniz el veriyor hemde 2-3 sene sonra değiştireceksiniz Nitro+ modeli almalısınız.

Undervolt rehberi imzam da mevcut. Mobilde göremezseniz link bırakayım.

Son düzenleme:
Eğer iki-üç sene orta-üst grafik detaylarında kullanma amacınız var ise 8GB VRAM'li modelleri tercih etmek çok önemli bu hususta. 4GB VRAM devrinin son demleri artık.

Undervolt rehberi imzam da mevcut. Mobilde göremezseniz link bırakayım.

Rehber için teşekkürler, yorumları tekrardan gözden geçirdikten sonra RX570 8GB olan versiyonu almaya karar verdim. 2-3 yıl sorunsuz orta-üst düzey oyunculukta idare etmesi yeterli zaten. Rehber doğrultusunda Undervolt işlemi yapacağım. Yorumlarınız için teşekkürler, iyi forumlar.
Rehber için teşekkürler, yorumları tekrardan gözden geçirdikten sonra RX570 8GB olan versiyonu almaya karar verdim. 2-3 yıl sorunsuz orta-üst düzey oyunculukta idare etmesi yeterli zaten. Rehber doğrultusunda Undervolt işlemi yapacağım. Yorumlarınız için teşekkürler, iyi forumlar.
8 GB VRAM 'e karar kıldım fakat şimdi de alabileceğim iki model var. Aralarında ki fiyat farkı benim için önemsiz. Custom olarak hangisi daha iyi bilmiyorum.
MSI RX570 Armor OC 8GB
Sapphire RX570 Pulse 8GB
Biri OC model diğeri değil, oyunculuk için hangisi daha tercih edilmeli?

Son düzenleme:
1200 TL gibi rakamlara cikacaksaniz RX 580 bulunabiliyor yakin fiyatlarda.
Gigabyte RX 580 Gaming OC 8GB 256Bit GDDR5 PCI-E 3.0 Ekran Kartı GV-RX580 Gaming-8GD GV-RX580GAM-8GD-MI Gigabyte | Trendyol

Hatta butcenizi cok zorlamayacaksa bence o fiyatlara biraz daha ekleyip 1660 Ti almak cok daha mantikli olur. Gunu kurtarsin diyorsaniz da 650 TL ye 4 GB 570 Pulse alin gecin.
Sapphire Pulse Itx Radeon Rx 570 4gd5 4gb Gddr5 256bit Dx12 Gamin - n11.com
Maalesef 1660 Ti biraz zorluyor. Sistemi İtopya üzerinden hazır sistemi konfigüre ederek alıyorum o yüzden bu opsiyonları sordum. Başka siteden alma gibi şansım yok maalesef.

1660 Ti ile soylediginiz kartin arasindaki fiyat farki RAM'de biraz kisarak odenebilecek meblag ise RAM'i dusurup karti yukseltin. Ornegin 2x8 almak yerine 8 + 1660 Ti almak gibi. RAM herzaman eklenebilir.
Maalesef öyle bir şansım yok dediğim gibi sistemi İtopya üzerinden hazır sistemi konfigüre ederek alıyorum. Asıl soruya gelecek olursak;
MSI Radeon RX570 ARMOR OC 8GB
Sapphire Radeon RX570 PULSE 8GB
Hangisi tercih edilmeli?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı