Hangi SATA SSD alınmalı?

Bütçe
1000 Tl

TechnoTopcu

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
240gb
Anakart
MSI H410M - A Pro
Merhaba arkadaşlar ben SSD alacağım ama hangi model SSD'yi alacağım hangi siteden alacağım bilmiyorum bütçe 1000 TL 240GB almak istiyorum ama hangisini alacağım bilmiyorum Kingston A400 alacaktım bilendenal.com sitesinden fakat hata verdi bankadan alamadim onu şimdi hangisini almalıyım.

Hocam bütçeni 500 TL daha çıkartabilirsen hem 500 GB, hem de piyasada ki neredeyse samsung kalitesi + kendi kalitesi olarak önde bir SSD olarak bu SSD'yi önerebilirim. Ha çıkamam dersen 200 TL daha zorlayıp 240GB modelini al, en azından 200 TL farkla çok kaliteli bir şey almış olursun.

Merhaba arkadaşlar ben SSD alacağım ama hangi model SSD'yi alacağım hangi siteden alacağım bilmiyorum bütçe 1000 TL 240GB almak istiyorum ama hangisini alacağım bilmiyorum Kingston A400 alacaktım bilendenal.com sitesinden fakat hata verdi bankadan alamadim onu şimdi hangisini almalıyım.

Peki şu an A400 alsam bir sıkıntı yaşar mıyım sizce tanindik bir marka olmasından dolayı tanıdıklar onu önerdi kroniklik açısından falan bir sorun yaşamam değil mi?

Peki şu an A400 alsam bir sıkıntı yaşar mıyım sizce tanindik bir marka olmasından dolayı tanıdıklar onu önerdi kroniklik açısından falan bir sorun yaşamam değil mi?

Dostum 480 GB almak varken niye 240 GB ile takılıyorsun SATA'larda hız fark etmeksizin aynı işlevi görüyor Samsung alsan tatam diyeceğim de Kingston alacaksın.

Haklısın aslindada işte geçen almıştım bir tane SSD uyumsuz cikti anakartla iadeye gönderdik kabul etmediler urunude göndermediler ürün gelince satmaya çalışacağım aldığım ürün iki çentikliydi benim M.2 yuvasi tek centikliymis.

Amacım zaten SSD'ye Windows'u kurmak 1TB hard disk var 240 yetmezmi.

Haklısın aslindada işte geçen almıştım bir tane SSD uyumsuz cikti anakartla iadeye gönderdik kabul etmediler urunude göndermediler ürün gelince satmaya çalışacağım aldığım ürün iki çentikliydi benim M.2 yuvasi tek centikliymis.

Amacım zaten SSD'ye Windows'u kurmak 1TB hard disk var 240 yetmezmi.

Anakart modelini aldığın ürünü ve elinde olan SSD modelini belirtirsen yardımcı olabilirim.

Anakart modelim MSI H410M -a Pro aldığım üründe Kingston A400 240GB M.2 SSD SA400M8/240G uyumsuz çıktılar bakmadan aldım şimdi alacağım üründe Google'a anakartimin ismini yazdim uyumlu SSD'ler yazdim basta cikan site bilendenal.com orasida Kingston'un satin almamız konusunda önerdiği bir yer bende o yüzden A400 240GB alayım dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı