Hangi SSD alınmalı?

Alınmaz fiyatına göre çöp

1k tl daha koyup benim attığımı alamsı çok çok çok daha mantıklı olur ama arkadaş fiyat belirtmemiş bana göre uygun olan ona uymaz
Arkadaşın anakartı m2 desteklemiyormuş onu sonradan yazdı, lakin G2 ne zamandan beri ''alınmaz çöp'' oldu ? Fiyat performans olarak en hesaplı ve Dramli ssdlerden bir tanesi. Boş yorum yapmayın.

Arkadaşın anakartı m2 desteklemiyormuş onu sonradan yazdı, lakin G2 ne zamandan beri ''alınmaz çöp'' oldu ? Fiyat performans olarak en hesaplı ve Dramli ssdlerden bir tanesi. Boş yorum yapmayın.

Daha bilgiliyim diyen kişinin son cevaplarına bakarsak belli oluyor zaten bilgisi. Dediğiniz gibi benim de bir vakit kullandığım bir m2 ve asla sorun yaşamadım. Tabii daha fazla uzatıp veya cevap verip boşuna konuyu kirletmeyeceğim. Arkadaşa SSD lazım ve bu yüzden açıldı konu boş boş tartışmak için değil.

Tekrardan bana etiket attı ve daha mesajına bakamadan ban yedi :D

Daha bilgiliyim diyen kişinin son cevaplarına bakarsak belli oluyor zaten bilgisi. Dediğiniz gibi benim de bir vakit kullandığım bir M.2 ve asla sorun yaşamadım. Tabii daha fazla uzatıp veya cevap verip boşuna konuyu kirletmeyeceğim. Arkadaşa SSD lazım ve bu yüzden açıldı konu boş boş tartışmak için değil.

Tekrardan bana etiket attı ve daha mesajına bakamadan ban yedi :D

Reis senin var mı önerin.

Bir şey soracağım az önce gezerken SATA M.2 dönüştürücü gördüm alınır mı? Onunla beraber önerdiğiniz SSD'yi alsam olur mu?

SATA ile alsanız bile SATA kablosu ile bağlayacağınız için SATA hızlarında kullanırsınız diye tahmin ediyorum. İleride yükseltme yapacaksanız mantıklı olabilir ama M.2 ile SATA arasındaki fark oyun vb. de fark edilmiyor onu da belirteyim. Sadece bir diskten bir diske çok fazla dosya taşıyorsanız M.2 önceliğiniz olmalı.

SATA ile alsanız bile SATA kablosu ile bağlayacağınız için SATA hızlarında kullanırsınız diye tahmin ediyorum. İleride yükseltme yapacaksanız mantıklı olabilir ama M.2 ile SATA arasındaki fark oyun vb. de fark edilmiyor onu da belirteyim. Sadece bir diskten bir diske çok fazla dosya taşıyorsanız M.2 önceliğiniz olmalı.

İçine Windows kuracağım belki birkaç oyun indiririm SATA daha mı mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı