Hangi SSD alınmalı?

Hocam ben sizin yerinizde olsam PCI dönüştürücü alır Kioxia Exceria G2 500GB(1100TL) cekerdim dönüştürücüyle birlikte 1300TL gibi bir fiyatla kurtuluyorsunuz. SATA SSD çektiğiniz seneryoda sadece SATA'ya 1600TL gibi bir şey vermeniz gerekiyor ve NVMe göre 4-5kat daha yavaş.

Ben alsam bile anakart sorun çıkarmadan kullanabilecek miyim?

@bbugi
Az önce baktım anakart eski olduğudan dolayı herkde PCi çıkışı bulunmuyor

Ben alsam bile anakart sorun çıkarmadan kullanabilecek miyim?

Hocam şaka mı yapıyorsunuz bu nasıl saçmalık ?? Keyfim istedi dislike attım sanane. Çoluk çocuk dolmuş forum ya :D Adam m2 desteği yok demiş m2 atmışsın konuyu okumadan boş yapıyorsun bi de 4 kez etiket atmışsın saçma sapan. Umarım banlanırsın da böyle boş bir insandan kurtulur forum.

Hocam ben sizin yerinizde olsam PCI dönüştürücü alır Kioxia Exceria G2 500GB(1100TL) cekerdim dönüştürücüyle birlikte 1300TL gibi bir fiyatla kurtuluyorsunuz. SATA SSD çektiğiniz seneryoda sadece SATA'ya 1600TL gibi bir şey vermeniz gerekiyor ve NVMe göre 4-5kat daha yavaş.

Dediğiniz mantıklı ama arkadaşımda da eski bir anakart vardı kendisinden duyduğum kadarıyla hızını çok yavaşlatıyormuş aldı dönüştürücüyü sonra M.2'yi kenara koyup SATA aldı tabii bu arkadaşımdan duyduğum kadarı.

Hocam şaka mı yapıyorsunuz bu nasıl saçmalık? Keyfim istedi dislike attım sana ne. Çoluk çocuk dolmuş forum ya :D adam M.2 desteği yok demiş M.2 atmışsın konuyu okumadan boş yapıyorsun bir de 4 kez etiket atmışsın saçma sapan. Umarım banlanırsın da böyle boş bir insandan kurtulur forum.

Yok ben sonradan ekledim M.2 desteğinin olmadığını.

Emin misin PCI çıkışı her anakartta olur çünkü anakart modelini verebilir misin?

Emin misin PCI çıkışı her anakartta olur çünkü anakart modelini verebilir misin?

Esonic diye bir marka modeğiline nasıl bakacağım bilmiyorum.

Esonic diye bir marka modeğiline nasıl bakacağım bilmiyorum.

Fotoğraflar gitmemiş drive olarak atıyorum
Drive

Windows'un sol alta sistem bilgisi yaz oradan temel kart ürünü/üreticisi vs. bilgilerini atarsanız buluruz.

Bilgisayarın çalışmıyor SSD'yi görmüyor bende o yüzden SSD sordum

Ana kartın fotoğraflarıda burda
Drive

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı