Hangi sigarayı içiyorsunuz?

Kent Switch aldım. Sigaranın filtresi garip geldi, biraz yumuşak gibi. Parliament'in filtresi daha güzeldi. Sigaranın kendisi de çok sert değildi, ortalama tadı var. Fiyatı da ortalama, 15 TL.
Her şeyi ortalama. :D
Ayrıca tadı güzel sigara yoktur.
Double Fusion gayet güzel geliyor ama. :D
 
Kent Switch aldım. Sigaranın filtresi garip geldi, biraz yumuşak gibi. Parliament'in filtresi daha güzeldi. Sigaranın kendisi de çok sert değildi, ortalama tadı var. Fiyatı da ortalama, 15 TL.
Her şeyi ortalama. :D

Double Fusion gayet güzel geliyor ama. :D
Sana güzel gelen tütün değil gerçi o içtiğin de tütün değil, kimyasal dolu bir fıçı.
 
Şöyle söyleyeyim. Marlboro Red güzel sigaradır biraz ağırdır ama sürekli içiciye ağır gelmez. Chesterfield Mode Navy içmiştim ağırdı boğazı değişik bir şey yapıyor. Camel Soft tütünü çok kötü tavsiye etmiyorum. Winston Dark Blue güzel sigara fakat ileride sıkıntı çıkartıyor. Winston slender blue var uzak dur herkes iyi diyor ama boğaz da değişik bir şey yapıyor. Tam telafi edemiyorum. Marlboro Touch Blue güzel sigaradır bir kaç aydır onu kullanıyorum. Bunların dışında söyleyebileceğim yani tavsiye edebileceğim sigara aralarından Marlboro Light dene istersen on numaradır. Bir kaç tane daha denediğim vardı onlarda iyi değil. Not 1: Kentten uzak dur.
Not 2 Önemli Bilgi: Sigarada balgam yapıp yapmayacağını şu şekilde anlarsın. Sigaranın dışı tam kapalıysa yapar içe dönük kısmında boşluk varsa balgam yapmaz haberin olsun.
 
Şöyle söyleyeyim. Marlboro Red güzel sigaradır biraz ağırdır ama sürekli içiciye ağır gelmez. Chesterfield mode navy içmiştim ağırdı boğazı değişik bir şey yapıyor. Camel soft tütünü çok kötü tavsiye etmiyorum. Winston Dark Blue güzel sigara fakat ileride sıkıntı çıkartıyor. Winston slender Blue var uzak dur herkes iyi diyor ama boğaz da değişik bir şey yapıyor. Tam telafi edemiyorum. Marlboro touch Blue güzel sigaradır birkaç aydır onu kullanıyorum. Bunların dışında söyleyebileceğim yani tavsiye edebileceğim sigara aralarından marlboro light dene istersen on numaradır. Birkaç tane daha denediğim vardı onlarda iyi değil. Not 1: Kentten uzak dur.
Not 2 önemli bilgi: Sigarada balgam yapıp yapmayacağını şu şekilde anlarsın. Sigaranın dışı tam kapalıysa yapar içe dönük kısmında boşluk varsa balgam yapmaz haberin olsun.

Kentten neden uzak duruyoruz? Kent drange Blue içiyorum balgam yapar mı?
 
Sigara içmek zararlıdır vs. yazarak sormadığımız şeyleri cevaplamayın lütfen.

Hangi sigarayı kullanıyorsunuz? Ben tek tük içiyorum, günde 1 tane falan. 2-3 yıldır bu şekilde kullanıyorum. Bazen 3-5 ay ara veriyorum.
Sürekli farklı paketler alıyorum, bir tanesinin eninde sonunda hoşuma gideceğini düşünerek. Ancak hepsi birbirinden iğrenç.
Uzun parliament aldım en son, berbattı. Kısa daha güzel, ne kadar güzel denilebilirse artık.
Marlboro touch Blue güzel ancak fazla balgam yapıyor bende nedense. Marlboro Red düşünüyorum, tavsiye eder misiniz?

Bu adam... Hawalı😳
 

Yeni konular

Geri
Yukarı