Hangi siteden sistem toplamalıyım?

SirSakurai

Megapat
Sahibinden.com gibi siteden sistem alınır mı? Onun haricinde inventus, sinerji gibi siteler var. Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el toplamayacaksanız sahibinden gibi sitelere bakmanıza gerek yok.

Sinerji.
İncehesap.
Akakçe gibi sitelere bakabilirsiniz.

İtopya ve Vatan önermiyorum fiyatlar pahalı.

Teşekkürler. İnventus bir zamanlar çok öneriliyordu sosyalde. Oradan da sistem toplamamı önerir misiniz? Dün şikayetlere baktım biraz inventus şikayetleri artmış bayağı. Ne dersiniz?

Teşekkürler. İnventus bir zamanlar çok öneriliyordu sosyalde. Oradan da sistem toplamamı önerir misiniz? Dün şikayetlere baktım biraz inventus şikayetleri artmış bayağı. Ne dersiniz?

Şikayetleri konusunda bir şey söyleyemeyeceğim, inventus sitesinde çoğu parça stoklarda yok, ama uygun fiyatlı ve stokta bir parça bulursanız alabilirsiniz.

Arkadaşlar bir de ben uzun yıllardır konsol kullandım. Bilgisayar'dan uzak kaldım laptop haricinde.
Kasalı sistemlerin sesleri nasıl oluyor? Fanlardan oyunlarda aşırı bir ses geliyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı