Hangi sitelere üye olduğumu nasıl öğrenirim ?

  • Konuyu başlatan fatih52
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 63B
F

fatih52

Ziyaretçi
Arkadaşlar uzun zamandır sitelere üye oluyoruz ve bazılarını kullanmıyoruz ismini bilmediğimiz unuttuğumuz ve üye olduğumuz siteleri nasıl öğrenebiliriz ?
 
Ben şahsi olarak hemen hemen her foruma veya siteye aynı kullanıcı adları ile kaydolurum. Google'a kullanıcı adımı yazıp aratıyorum ve hep sitelerdeki profil linklerim çıkıyor buda demek oluyorki önceden ben o siteye üye olmuşum :)
 
Eğer üye olduğunuz sitede üyelerin profilleri indexleniyorsa çıkar hepsi. Zaten başka türlü bütün siteleri kontrol edip siz üye olmuşmusunuz olmamışsınız kontrolü yapıcak herhangi bir program olduğunu hiç zannetmiyorum. Bi kere tüm siteleri nası veritabanına ekliyceksin sadece Türkiye üzerinden konuşursak binlerce site var. Onun dışında hepsinde aynı kullanıcı adını kullanmadıysanız sitelerin bide birden fazla giriş kombinasyonu denenmesi lazım vs vs. Yani pek iç açıcı bir durum değil :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı