SE alman kafi. AE da sadece balık tutma falan eklemişler, bir de birkaç fıstan silah. Saçma sapan işler. Zaten modla her şeyi oyuna katabiliyorsun.
Bilgisayarın giriş-orta seviye ise Special Edition önermem normal sürümü almalısın.
Orta-yüksek bir sistemin varsa Special Edition alabilirsin.
Benim tavsiyem 1-2 saatinizi ayırıp modlamayı öğrenmeniz bu oyun artık modlanmadan çok keyif vermez hikayesi için oynanır. Tavsiyem normal sürümü alıp modlayarak kullanmanız Special Edition'dan çok faha güzel hale getirebilirsiniz.
LE, Legendary Edition u diyor. O yok zaten kaldırıldı dostum.Hocam normal sürüm dediğiniz hangisi Steam'de 2 sürümü gösteriyor.
normal sürüm dediğiniz hangisi
SE nin mod desteği daha çok ama hocam. Oda bir etken. Neticede bu oyunu oyun yapan modlar. Bence SE alınmalı.![]()
The Elder Scrolls V: Skyrim on Steam
EPIC FANTASY REBORN The next chapter in the highly anticipated Elder Scrolls saga arrives from the makers of the 2006 and 2008 Games of the Year, Bethesda Game Studios. Skyrim reimagines and revolutionizes the open-world fantasy epic, bringing to life a complete virtual world open for you to...store.steampowered.com
Fakat alınmaz fiyatı pahalı. Legendary Edition'u alın.
Tam tersi diye biliyorum. SE zaten Remastered sürüm dosya yapısı farklı olduğundan modlarla çatışıyor. Bir yanlışlık olmasın?SE nin mod desteği daha çok ama hocam. Oda bir etken. Neticede bu oyunu oyun yapan modlar. Bence SE alınmalı.
Hayır ben 500 e yakın modla oynadığım bile oldu. Dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadim. Nexusa baktığınızda zaten mod güncellemeleri bile SE ve AE için çıkıyor sadece.Tam tersi diye biliyorum. SE zaten Remastered sürüm dosya yapısı farklı olduğundan modlarla çatışıyor. Bir yanlışlık olmasın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.