Hangi SSD alınmalı?

AlperHames

Hectopat
Daha fazla  
Hangi SSD'yi almalıyım? Bu konuda çok bir fikrim yok bende Turbox 256 vardı 7 8 ayda bozuldu uygun fiyata alınabilecek en mantıklı olanı söyleybilir misiniz?

Anakart ta M.2 desktlemiyor.
500 GB SATA 3

Son düzenleme:
Hangi SSD'yi almalıyım? Bu konuda çok bir fikrim yok bende Turbox 256 vardı 7 8 ayda bozuldu uygun fiyata alınabilecek en mantıklı olanı söyleybilir misiniz?
hocam bütçe verirmisiniz varsa o zaman alın bunu f/p olarak

Alınmaz fiyatına göre çöp

Alınmaz fiyatına göre çöp
1k tl daha koyup benim attığımı alamsı çok çok çok daha mantıklı olur ama arkadaş fiyat belirtmemiş bana göre uygun olan ona uymaz

Öğrenciyim M.2 desteklemiyor anakart eski PC çok da hızlı olmasına gerek yok gündelik işler basit oyunları açsın yeter şu anda bilgisayar açılmıyor.

SSD ne için kullanacaksınız oyun, iş, gündelik?

Basit oyunlar ve gündelik işleri için M.2 slotu mevcut değil anakarta.

Öğrenciyim M.2 desteklemiyor anakart eski PC çok da hızlı olmasına gerek yok gündelik işler basit oyunları açsın yeter şu anda bilgisayar açılmıyor.

Basit oyunlar ve gündelik işleri için M.2 slotu mevcut değil anakarta.

Hocam ben sizin yerinizde olsam PCI dönüştürücü alır KIOXIA EXCERIA G2 500GB(1100TL) cekerdim dönüştürücüyle birlikte 1300TL gibi bir fiyatla kurtuluyorsunuz. SATA SSD çektiğiniz seneryoda sadece SATAya 1600TL gibi bir şey vermeniz gerekiyor ve NVME göre 4-5kat daha yavaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı