Hocam ben sizin yerinizde olsam PCI dönüştürücü alır Kioxia Exceria G2 500GB(1100TL) cekerdim dönüştürücüyle birlikte 1300TL gibi bir fiyatla kurtuluyorsunuz. SATA SSD çektiğiniz seneryoda sadece SATA'ya 1600TL gibi bir şey vermeniz gerekiyor ve NVMe göre 4-5kat daha yavaş.
Hocam şaka mı yapıyorsunuz bu nasıl saçmalık ?? Keyfim istedi dislike attım sanane. Çoluk çocuk dolmuş forum ya Adam m2 desteği yok demiş m2 atmışsın konuyu okumadan boş yapıyorsun bi de 4 kez etiket atmışsın saçma sapan. Umarım banlanırsın da böyle boş bir insandan kurtulur forum.
Hocam ben sizin yerinizde olsam PCI dönüştürücü alır Kioxia Exceria G2 500GB(1100TL) cekerdim dönüştürücüyle birlikte 1300TL gibi bir fiyatla kurtuluyorsunuz. SATA SSD çektiğiniz seneryoda sadece SATA'ya 1600TL gibi bir şey vermeniz gerekiyor ve NVMe göre 4-5kat daha yavaş.
Dediğiniz mantıklı ama arkadaşımda da eski bir anakart vardı kendisinden duyduğum kadarıyla hızını çok yavaşlatıyormuş aldı dönüştürücüyü sonra M.2'yi kenara koyup SATA aldı tabii bu arkadaşımdan duyduğum kadarı.
Hocam şaka mı yapıyorsunuz bu nasıl saçmalık? Keyfim istedi dislike attım sana ne. Çoluk çocuk dolmuş forum ya adam M.2 desteği yok demiş M.2 atmışsın konuyu okumadan boş yapıyorsun bir de 4 kez etiket atmışsın saçma sapan. Umarım banlanırsın da böyle boş bir insandan kurtulur forum.