Adrenokrom
Centipat
Benim için tecrübe daha ön planda. Emeğine sağlık ama birçok farklı marka SSD kullanmış biri olarak özellikle SanDisk konusunda katılamayacağım. Ben bu SSD öneririm.
Ek olarak Crucial SSD sıcak çalışıyor klişesi var bu da tam doğru değil zira Samsung 860 EVO ile aynı sıcaklıkta.
Maalesef sonuçlar ve kullanıcı deneyimi sizin dediklerinizi tutmuyor.
Çünkü gerçekten kullanmış deneyimlemiş kişi sayısı yok denecek kadar az.
Burada birkaç kişi inceleme yapıyor sadece gerisi onların söylediklerini yıllarca savunuyor sadece. Örneğin düne kadar Sharkoon PSU öneriliyordu en son bir inceleme yapıldı şimdi herkes çöp diyor.
Yukarıdaki arkadaşta memnun mesela SanDisk'ten.
Ne yapacağız şimdi? Senin için SanDisk alınabilir olması için hangi kullanıcın memnun olması lazım?
480 Kioxia kullanıyoruz 2 ayrı bilgisayarda, sorunsuz takılmasız ve hız değerleri olması gerektiği gibi gözüküyor, ama elbette şans işi, istatiktiksel olarak en vasat en bozulan vs. SSD'yi alırsınız 10 yıl sorunsuz kullanırsınız, bozulmayanı denk gelmiştir. Tamamen şans
2-Adata SU630&SU650:
Adata 480 GB Ultimate SU630 ASU630SS-480GQ-R 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata 480 GB Ultimate SU630 ASU630SS-480GQ-R 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bütün GB modelleri kötü.
Birçok konuda çöp SSD olduğunu söyleyen SU630 ve SU650. Alanların %60-%70'ı şikayetçi.
Başlıca sorunlar:
1-anormal okuma yazma hızları(çok olası). Aynı SSD Plus da olduğu gibi hatta daha kötü.
2-ısınma problemi(çok nadir)
3-sistemde kilitlenme donma vb. sorunlar.
4-mavi ekran, Windows 11 de siyah ekran hataları.
5-fiyatını hak etmiyor.
8-Turbox:
Örnek vermek veya söylemek ondan bile üşeniyorum. Artık siz tahmin edin Turbox ne kadar güzel bir SSD.
Hadi acıdım birkaç örnek vereyim.
Turbox SSD Kötü Performansı
Bir bilgisayarcı SSD adı altında 120GB Turbox SSD diye bir şey taktı PC'ye ama testlerde HDD'den daha kötü performans veriyor. Kesinlikle bu markayı almayın.www.technopat.net Turbox SSD yazılımı neden yok?
Birkaç gün önce Turbox SSD aldım. Atom bilişime bağlı olan bu firmanın neden yazılımı yok? Firma yazılım yapamayacak kadar güçsüz mü? SSD'nin okuma ve yazma değerleri: Ayrıca 2 yıl boyunca HDD'mi Windows 10,8.1 ve 7'de kullandım. Aralıksız çalıştı. Hala sağlık %100'de, hiç düşmedi. WD marka...www.technopat.net Turbox 240GB SSD sağlığı %90
Merhaba arkadaşlar, SSD sağlığı HDD Sentinel'de %90 gösteriyor. Kalan kullanım süresi ise daha fazla 1000 gün olarak gösteriyor 86 gün kullanmışım neden böyle gösteriyor, bir sıkıntı çıkar mı? Ve arada bir bilgisayar 1 saniyelik donup mavi ekran sesi geliyor fakat bu 20 30 saniyede bir...www.technopat.net
Turbox veletlerin dünyası...
Adata SU630 o kadar sorunlu değil. Ben 1 yıldır kullanıyorum her oyunu Max 45 saniyede açıyor. Bazen yer sıkıntısı çeksem de format atınca düzeliyor.
Turboxcular "bilgisayardan anlıyorum" deyip "1650 mi 3090 mı" sorusuna 1650 diyen tiplerdir.
Max 45 saniye sorun işte.