Steam Hangi Steam sepeti daha iyi?

HANGİSİNİ ALMAK ÇOK DAHA MANTIKLI?

• Full indie oyun sepeti (ilk görsel)

Oy: 2 7,1%
  • AA ve AAA oyun sepeti (ikinci görsel)

Oy: 17 60,7%
  • Dengeli (AA ve indie sepeti)

Oy: 3 10,7%
  • Kendim Önereceğim (maksimum 42 dolar)

Oy: 6 21,4%

• Oy verenlerin toplamı
    28
  • Anket kapandı .
Spore kesinlikle al çok güzel bir simulasyon oyunu.
Baldur's Gate 3 alırsam hiçbir oyun arkasına dizemem onu fark ettim dizebilirim ama gönlüm o kadar parayı vermeye el vermez. Ama diğer oyunları alırsam spore alırım bir şekilde. Ya Epic Games'ten ya da Steam'den

Baldur's Gate 3 alırsam hiçbir oyun arkasına dizemem onu fark ettim dizebilirim ama gönlüm o kadar parayı vermeye el vermez. Ama diğer oyunları alırsam spore alırım bir şekilde. Ya Epic Games'ten ya da Steam'den.

Hocam türe ilginiz varsa %100 Baldur's Gate 3 alın derim ben bile türden nefret etmeme rağmen 20-30 saat oynadım.

Hocam türe ilginiz varsa %100 Baldur's Gate 3 alın derim ben bile türden nefret etmeme rağmen 20-30 saat oynadım.
20 30 saat çok kısa tabii ne zamanda yaptığınız da önemli. Tür olarak hiç denemedim fakat denemekte isterim. Ama şu sıralar indirimler çok bir şeyi değiştirmiyorken ve nadir indirime giren oyunları almak bana göre mantıklı olmuşken bilemiyorum BD 3 alsam mı... Birde bilgisayarda da yer yok 500gb SSD var 800gb Hardisk fakar hardisk'te pek çok yeni nesil oyun iyi çalışmıyor mesela Dying Light 2

20 30 saat çok kısa tabii ne zamanda yaptığınız da önemli. Tür olarak hiç denemedim fakat denemekte isterim. Ama şu sıralar indirimler çok bir şeyi değiştirmiyorken ve nadir indirime giren oyunları almak bana göre mantıklı olmuşken bilemiyorum bd 3 alsam mı?.. Bir de bilgisayarda da yer yok 500GB SSD var 800GB hard disk fakar hard Disk'te pek çok yeni nesil oyun iyi çalışmıyor mesela Dying Light 2

Nadir indirime giren oyunlardan kasıt hangileri?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı