Hangi supplement markası alınmalı?

zyrex55

Femtopat
Daha fazla  
Uzun bir zamandir spor yapiyorum, eskiden sanmarco creatine ve high protein kullanmistim, ikisi de benim icin ortalamaydi çünkü hiç iyisini kullanmamistim, ama şu an run creatine iciyorum ve farki goruyorum, protein tozundada ayni olur mu merak ediyorum, 2000 TL'ye 4 kglik run protein tozu ala biliyorken cogu insanin onerdigi 2500 TL'ye 2 kg bigjoy marka protein tozunu alip almamayi dusunuyorum? Benim içimde hala runi alma istegi var, tabii ki de sebebi fiyatının cok uygun olmasi, ama biraz bakinca 30 gr şeker gibi icerigi bigjoyunkinden cok daha farkli, protein tozu alacak parayi da 1 yilda daha yeni yeni buldum yani 2. kez asla alamayabilirim, o yuzden ucuz ve daha fazla olanimi yoksa pahali ama kaliteli olani mi almalıyım? Creatine olarak yine run almayi dusunuyorum, bigjoyun ulkeme gonderisi yok, onerdiginiz guzel ve ucuz bir marka var mı? BCAA da almayi dusunuyorum ona da bir marka soylerseniz sevinirim. Not: 3000 TL sermaye oda fazla zorlarsam.

Ocean lansmanları alınır piyasa altından, onun haricinde supplementler güzeldi bigjoy mysupplement hardline bunlar klasik forumda aynı şeyleri görürsün hep

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı