Hangi supplementler alınmalı?

erencira

Kilopat
Supplementlere çok para harcamak istemiyorum ama gerekli olanlara paraya kıyarım, bunları almayı düşünüyorum. Eksik gördüğünüz supplement veya vitamin varsa yazarsanız sevinirim.

Protein tozu şart değil. Eğer açık var ve doldurmakta güçlük çekiyorsan protein tozu alınabilir. Kreatin kesinlikle mantıklı bir seçim paranın hakkını verecek en iyi supplement. Monster pak vb. ürünler para tuzağıdır. Omega 3 sahte olmamasına dikkat et. HIQ nutrition ZMA yerine ayrı ayrı magnezyum bisglisinat ve çinko alınmalı. HIQ ocean venatura natures supreme gibi markalardan temin edilebilir. Açıkçası son zamanlarda olan olaylardan ötürü HIQ markasından alışveriş yapılmamasını öneriyorum.

Piyasada nefes alır gibi supplement yutuyor müthiş bir cahillik var gerçekten. Eğer neyim eksik neyim fazla diye merak ediyorsan bir tahlil ver ona göre kullanırsın bu vitaminleri. Ben şahsen pharmaton içiyorum bir de spor salonunda arada protein tozu yaptırıyorum. Ecza dolabı gibi gezmeye gerek yok.

Neden adama dislike atıyorsunuz doğru söylüyor?
Marka önerim: Hardline, Proteinocean, high nutrition (kendim kullanıyorum sorun yaşamadım çok şükür ama çok çok kullanan yok gibi)
tüyo: Supplementleri her gün düzenli tüketmek yerine yemekden besinlerden alın ve sağlıklı beslenin ayrıca protein tozlarını bir ek besin olarak görmelisiniz.
Örneğin bugün yeterli protein alamadıysanız alamıyıcaksanız o zaman tüketebilirsiniz yeterli miktar. (abartmadan)
İçerisinde extradan kreatin vs. bulundururlar genellikle. Bu yüzden de günde en az 3 litre su içmek sağlık açısından ve gelişim açısından önemlidir.

Kanka bunların protein tozu hariç hiçbirisi gerekli değil. Yeterli alabiliyorsan protein tozu bile gerekli değil.
Kreatin hariç hiçbirisi gerekli değil olmalı bence. Malum iyi bir beslenmeyle o protein açığı kapatılıyor. Daha sonra karaciğer enzimleriyle uğraşıyorsunuz sürekli toz toz toz. Fakat kreatin sedanter bir bireyin bile su tüketimini de artırarak kullanması gereken şahane bir supplementtir.

Yanlış bilgi
Kreatin hariç hiçbirisi gerekli değil olmalı bence. Malum iyi bir beslenmeyle o protein açığı kapatılıyor. Daha sonra karaciğer enzimleriyle uğraşıyorsunuz sürekli toz toz toz. Fakat kreatin sedanter bir bireyin bile su tüketimini de artırarak kullanması gereken şahane bir supplementtir.
Kreatini böbreklerini mahvediyor farkında değilsin. Ayrıca da uyuşturucu gibi bir şey su tuttuğu için kasların daha şişkin oluyor ve güçlü oluyorsun. Bıraktıktan sonra tak eski haline dönersin.

Kreatini böbreklerini mahvediyor farkında değilsin. Ayrıca da uyuşturucu gibi bir şey su tuttuğu için kasların daha şişkin oluyor ve güçlü oluyorsun. Bıraktıktan sonra tak eski haline dönersin.

Hocam yapmayın etmeyin. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var şu yazılarınızda. Nasıl uyuşturucu gibi nasıl su tuttuğu gibi kasım daha şişkin oluyor şaka gibisiniz. Nasıl bir kaynak bu. Binlerce kaynak okudum böylesine rastlamadım. Bıraktıktan sonra eski haline dönme olayı falan yok. Bu bir ilaç değil bu bir supplement. 1kg etten alamıyorsun 1 ölçek ile alabiliyorsun. Sulu görünüm vs yapmaz. Su tutma gibi bir olay kaslardan dolayı. Bu sayede daha ağır kaldırabiliyor veya atletik olarak pozitif etki alabiliyorsunuz. 6 ayda bir 1 ay ara verilse yeter. Hayır ara vermeseniz bile sıkıntı yok. Kan tahlili verin durumu takip edin en kötü. Kreatinin değerim bu zamana kadar hiç oynamadı. Kreatine "uyuşturucu" muamelesi yaptığınız için sizi kınıyorum. Şu yazınızdan dolayı kimbilir kaç kişi bu supplementten vazgeçecek.

Evet öyle oluyor ama kreatin vücutta olan bir vitamin tarzı bir şey. Normaldede olan bir şey zaten besinlerden de alınarak vücutta üretilir. Kısacası bunu zaten vücut üretiyor sadece daha fazla alındığında kaslar daha şiş gözüküyor.
Daha önce 1 hafta boyunca kullandım ve zehirlendim creatinden mi ya da sudan mı bilmiyorum ama 1 hafta boyunca yemek yiyemedim kilo kaybettim.
O yüzden bu tarz ürünleri tüketmeyin tükettirmeyin alıyorsanız da bilinçli ve akıllıca tüketin.
Şu an bir whey proteinim var içerisinde kreatinde mevcut ama çok nadir içiyorum içtiğim zamanda bol bol su tüketiyorum ki böbrekleri bitirmesin.

Hocam yapmayın etmeyin. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var şu yazılarınızda. Nasıl uyuşturucu gibi nasıl su tuttuğu gibi kasım daha şişkin oluyor şaka gibisiniz. Nasıl bir kaynak bu. Binlerce kaynak okudum böylesine rastlamadım. Bıraktıktan sonra eski haline dönme olayı falan yok. Bu bir ilaç değil bu bir supplement. 1kg etten alamıyorsun 1 ölçek ile alabiliyorsun. Sulu görünüm vs yapmaz. Su tutma gibi bir olay kaslardan dolayı. Bu sayede daha ağır kaldırabiliyor veya atletik olarak pozitif etki alabiliyorsunuz. 6 ayda bir 1 ay ara verilse yeter. Hayır ara vermeseniz bile sıkıntı yok. Kan tahlili verin durumu takip edin en kötü. Kreatinin değerim bu zamana kadar hiç oynamadı. Kreatine "uyuşturucu" muamelesi yaptığınız için sizi kınıyorum. Şu yazınızdan dolayı kimbilir kaç kişi bu supplementten vazgeçecek.

Yok adamın dediği doğru uyuşturucu gibi derken kullanıp bıraktından sonra kaslardaki su tutulumu azalıyor ve biraz daha güçsüz hissetmeye başlıyorsunuz bu da ona seni bağımlı ediyor. Buyüzden kimse de supplement bırakmaz bıraksada kötü bir şey değil yararlı olur. :)

Hocam bilgi kirliliği yok kendi tecrübelerim bu konuda böbrek taşı sorunu yaşayan arkadaşım bile oldu. Uyuşturucu söylemini geri alıyorum abartılı oldu. Sulu görünüm kastımı yanlış anladın kaslar daha şişkin oluyor kreatini kullanınca demek istemiştim.Bırakınca da ağırlık düşüyor bunu da bizzat tecrübe ettim. Sen beni yanlış anladın.

Evet öyle oluyor ama kreatin vücutta olan bir vitamin tarzı bir şey. Normaldede olan bir şey zaten besinlerden de alınarak vücutta üretilir. Kısacası bunu zaten vücut üretiyor sadece daha fazla alındığında kaslar daha şiş gözüküyor.
Daha önce 1 hafta boyunca kullandım ve zehirlendim creatinden mi ya da sudan mı bilmiyorum ama 1 hafta boyunca yemek yiyemedim kilo kaybettim.
O yüzden bu tarz ürünleri tüketmeyin tükettirmeyin alıyorsanız da bilinçli ve akıllıca tüketin.
Şu an bir whey proteinim var içerisinde kreatinde mevcut ama çok nadir içiyorum içtiğim zamanda bol bol su tüketiyorum ki böbrekleri bitirmesin.

Yok adamın dediği doğru uyuşturucu gibi derken kullanıp bıraktından sonra kaslardaki su tutulumu azalıyor ve biraz daha güçsüz hissetmeye başlıyorsunuz bu da ona seni bağımlı ediyor. Buyüzden kimse de supplement bırakmaz bıraksada kötü bir şey değil yararlı olur. :)
Evet hocam ben doğru bir şeyi biraz yanlış anlattığım için arkadaş yanlış anladı. Tabii ki uyuşturucu değil vücutta bulunan bir enzim ama bunu takviye olarak düzenli aldığın zaman yoruyor böbrekleri su içseniz bile.

Aynen tam olarak bunu kastetmiştim sen doğru anladın beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı