Hocam fiyatı benim vermem yanlış olur ama şöyle yapın sarı siteyi açın ikinci el fiyatlara bakın en düşük fiyatı seçin en düşük fiyatlı sizinkisi kadar temiz en sorunsuz cihazın fiyatına satın hemen satılır IPad'de bence aynı şekilde satın sonrasında zaten elinizde bayağı bir para olur bir tane iPad onuncu nesil alırsınız keyfinize bakarsınız yanında tabii bir tane Apple Pencil şart ben yazılım okuyorum yazılım okumama rağmen bazen dersleri iPad onuncu nesil ve Apple Pencil ile birlikte gittiğim için rahatlıkla not falan vs alabiliyorum yani ha baktığınız her şeyi yaptınız paranız Apple Pencil yetmedi sorun değil Apple Pencil zaten ucuz bir şey yani o kadar çok pahalı bir şey değil onu sonra da alırsanız bence ilk amacınız iki cihaza satıp iPad onuncu nesil almak olsun ha değiştirmek istemiyorsanız satmayın Samsung model tableti dediğim şekilde satın artan paraya Apple Pencil yoksa bir tane Apple Pencil alırsınız tabletinizi koruyucu kılıf koruyucu ekran camı falan alırsınız cebinizde bayağı bir para kalır zaten keyfinize bakarsınız.