Hangi tarayıcı Windows 8.1'de daha hızlıdır ?

İE-Chrome-Opera

• Oy verenlerin toplamı
    35
Firefoxu kullandım hiç sevmedim. Opera kullandım güzel ama bir türlü idm ile indirme yapamadım sildim. En sorunsuz çalışan chrome bence. Birde maxthon var oda iyi bir tarayıcı ama idm ile uyumu yok sanırım olsa onu kullanırdım.

Az önce maxthon'a da baktım.Fakat sol taraftaki garip bar ve birazda karışıklıktan hemen sildim.Şu an PC'de Opera ve Chrome yüklü.Opera'dan yazıyorum.Göz kararı hızları karşılaştırayım dedim, Opera ile Chrome arasında pek bir fark göremedim, daha sade ve gözüme güzel gözüktüğü içinde şimdilik Opera'ya geçtim.Bakalım neler olacak.

EDİT:http://web-browsers.findthebest.com...lorer-vs-Firefox-vs-Chrome-vs-Safari-vs-Opera bu web sitesindeki bilgilere göre,
1.Opera
2.Mozilla Firefox
3.Google Chrome
4.Safari
5.Internet Explorer olarak görülüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mozilla Firefox kullan derim ben kulanıyorum çok memnunum cpu yemiyo fazla .

Hız istiyorsanız chorome .

Ben chrome ile firefox arasında bir hız farkı olduğuna inanmıyorum. Bir tarayıcı sadece hızlı denilmesiyle hızlı olmuyor.
Bana göre en iyisi firefoxtur.
Neden derseniz chrome'da senelerdir olmayan open bookmarks new tab eklentisidir.
Direkt kısayola bastığınızda yeni sekmede açar.
Bence buda hızlı kullanım için bir seçenektir.
Ayrıca o an kullandığınız sekmenin korunmasınıda sağlar.
Aynı özellikleri chrome tarzı bir tarayıcıda denemek isterim derseniz cowoon vardır.
Bu tarayıcıda bütün chrome özelliklerinin yanında yeni sekme açısından chrome'dan daha iyi ayarlara sahiptir.
Google chrome avantajı sık güncellenmesidir fakat senelerdir son kullanıcıya ekstra özellikler sağlıyacak bir tarayıcı olamamıştır.
Firefox kadar eklentileri tarayıcıya esnek bir şekilde uygulayamamıştır.

Yıllardır Firefox kullanıyorum. Chrome da var elimde. Ancak birincil tarayıcım Firefox. @grey123'in dediği gibi eklentiler Firefox'da çok güzel çalışıyor. Aynı eklentiler Chrome sürümleri Firefox kadar güzel değil.

Tarayıcı tercihi kişisel tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…