Hangi Telefona Sahipsiniz?

ASUS Zenfone 2 Laser 5.5 ZE550KL modeli.LineageOS romunun güncel sürümü bulunmakta. Viper's Audio ses equlizeri bulunmakta. Kısa ve teknik cevap. :)

ASUS Zenfone 2 Laser 5.5 ZE550KL modeli.LineageOS romunun güncel sürümü bulunmakta. Viper's Audio (Viper4Android) ses equalizeri bulunmakta. Kısa ve teknik cevap. :)
 

Ben de LG G2 kullanıyorum (y)

İnsan çok bağlanıyo o telefona değiştiresi gelmiyor. Belki bende öyledir bir tek :penguen:

Tek eksisi Micro SD yuvası yok.
 
@Neko Aynen bende öyle bağlanmışım. Bir türlü değiştiremiyorum belki seneye değiştirebilirim.

O telefonu kullanan herkes bağlanıyor.

LG G2 için sayfa yapmıştı kullananlar. Orada okumuştum. Herkes çok seviyordu.

Ben LG G7 veya G8'i bekleyeceğim.

Ses açma-kapama tuşları yana koyuldu. Tekrar arkaya konulana kadar almayacağım :D
 
Vestel Venüs V3 5070 modelini kullanıyorum bataryası 2000mah ve yetersiz geliyor, allahtan yanında hediye olarak 5000mah powerbank hedisiyle geldi yoksa sürekli şarj etmek zorunda kalıyorsunuz, kamerası idare edebilecek düzeyde fakat hala daha açıkları mevcut mesela en çok garibime giden olayı kendi müzik uygulaması mevcut değil, ES Dosya Yöneticisi diye bir uygulama var ya oradan dinliyorsunuz yada Google Play üzerinden, kamera ayarları kaydedilmiyor, arada sırada şarja takmama rağmen üstündeki ledi şarj olmuş gibi gösteriyor, Micro SD yuvası mevcut değil ama 32 GB dahili hafıza ile geliyor (26 GB kullanılabilir) bunların dışında şu anlık bir probleme rastlamadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı