Hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Hocam telefondan memnun musunuz? Genelde herkes F/P demekte ama bazıları da çok fazla ısındığını, pil performansının kalitesizleştiğini söylüyor. Uzun vadede bu ısınma telefonda yavaşlığa donmalara falan sebep oluyormuş. Sizin düşünceleriniz neler?

Bu arada şuan ben Samsung C7 kullanıyorum.

Hocam telefondan memnun musunuz? Genelde herkes F/P demekte ama bazıları da çok fazla ısındığını, pil performansının kalitesizleştiğini söylüyor. Uzun vadede bu ısınma telefonda yavaşlığa donmalara falan sebep oluyormuş. Sizin düşünceleriniz neler?

Bu arada şuan ben Samsung C7 kullanıyorum.
Tek memnun olmadığım konu var İnstagram kasıyor. Birkaç araştırmada kronik olduğunu öğrendim Samsung telefonlarda diğer yerlerinden memnunum. Uzun vadeli kullanım maalesef yapamadım birkaç haftadır elimde telefon.

Tek memnun olmadığım konu var Instagram kasıyor. Birkaç araştırmada kronik olduğunu öğrendim Samsung telefonlarda diğer yerlerinden memnunum. Uzun vadeli kullanım maalesef yapamadım birkaç haftadır elimde telefon.

Hocam 10k verdiğimiz telefonda da bir zahmet kasmasın ya. Benim telefonum neredeyse 8-9 yıllık onda bile kasma donma yok. 😂

Bu tarz olayları duyduktan sonra alasım gelmiyor yav.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı