Hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Marka?

• Oy verenlerin toplamı
    101
Samsung Galaxy A50.
3 aydır kullanıyorum.

Artıları (+)
  • Hızlı.
  • Akıcı.
  • Tasarımı güzel.
  • Bataryası iyi gidiyor.
  • Yüz tanıma özelliği güzel.
Eksileri (-)
  • Parmak izi okuyucu gerçekten sorunlu.
  • Telefonda Gorilla Glass'ın eski sürümü mevcut, yani dayanıksız diyebilirim.
  • Çok kötü bir kulaklıkla geliyor.
  • Şarj adaptörünün yanında gelen kablo cidden çok kısa.
  • Kutu içeriğinde kılıf yok. Orijinali ise stoklarda yok.

Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
En beğendiğiniz özellikleri nelerdir?
İlk ben başlayayım izninizle, Huawei P Smart Pro kullanıyorum. 128 GB dahili hafızası ve yapay zekası benim en beğendiğim özelliklerinden.

Huawei Y6 2018 almayın kasıyor oyunlarda optimizasyon 0. Bir de ekranı sağlam ama çiziliyor.

Marka deseydin bari. Onda bile yeteri kadar geniş bir yelpaze sunmamışsın.
Şu an Samsung A50 kullanıyorum. Ekranda parmak izi okuyucu, ses ve kilit tuşunun aynı yerde olması vb. tasarım sebepleri yüzünden aldım. E tabii ki performansı da belirli bir seviyede olup süründürmemeliydi.

Mi 9T kullanıyorum. Çerçevesiz ve capcanlı muhteşem Amoled ekranına gerçekten bitiyorum. Bir diğer faktör ise arka kasası muhteşem gözüküyor, Pop-up kamera ve ışığı ise ayrı bir mesele :D
Edit: Ekrandaki parmak izi okuyucusu muhteşem bir icat gerçekten, arkadaki parmak izi okuyucularına uyuz oluyorum ben :D

Samsung Galaxy A10s 32GB Siyah.

İki gün önce Android 10 güncellemesi aldı. Çok iyi oldu. Buglar gitmiş, performans artmış.
Memnunum. Ekran güzel ve büyük. Kameralar tatmin edici. Batarya büyük. SoC fiyatına göre güçlü. Daha ne olsun.
Son zamanlarda Asphalt 9'a sardım. Akıcı bir şekilde oynatıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı