Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Samsung galaxy s9+ 64gb, en beğendiğim özellikleri type c görüntü aktarımı ve suya dayanıklılık özelliği. Amoled ghost screen çıktığı için servise göndereceğim ve birdahaki telefonum malesef samsung olmayacak.
Honor 10 Lite kullanıyorum, 32GB depolamanın yetmemesi harici sorunum yok. Foruma girmek, video izlemek, mesajlaşmak, ara sıra PUBG Mobile oynamak gibi aktivitelerim var üstesinden geliyor. Eksileri ise kutudan kulaklık çıkmıyor ve gelen kılıf o kadar berbat ki 2 dakika elimde tutsam yere düşecek kadar kaygan hale geliyor. P Smart 2019 siyah bir kılıf takılı şu an.
Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum. 64 GB hafızası var yarısı boş. 2 yıl oldu neredeyse, en ufak donma yok. Ekranda çok hafif bir sorunu var onu da dert etmiyorum. Batarya ile ilgili de bitmeden kapanma sorunları falan yaşamadım. Çok para vermemiştim fakat memnunum.
En sevdiğim tarafları, birkaç kameraya sahip olmadan gayet tatmin edici ayarda fotoğraf ve video çekebilmem. Yaklaşık 2,5 senedir kullanmama rağmen hiçbir takılma yaşatmaması ve daha bir bu kadar güncelleme alacak olması.