Hangi temayı kullanıyorsunuz?

Ciri Riannon

Decapat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
1.313
Çözümler
11
Merhabalar dostlar, yıl olmuş 2021 ben hala Dark Reader+ Dimenson ikilisini ortak kullanıyorum ve göze hoş bir görüntü veriyor. :D Önceden düz karanlık temayı kullanıyordum fakat çok sadeydi, değişiklik yapmak istedim o yüzden şu an bu temadayım. Normal Dimenson'u da bir süre kullandım fakat fazla parlak olması sebebiyle, bir süre sonra gözümü yorduğu için değiştirdim. Sizler hangi temayı kullanıyorsunuz? :)
 
Siyah temayı kullanıyorum.
 
Dimension + siyah tema nasıl yapabilirim?
 
Dimension + siyah tema nasıl yapabilirim?
Dimenson temasını öncelikle aktif edin, beyaz olacaktır. Daha sonra aşağıdaki linkten Dark Reader isimli chrome eklentisini kurun ve sayfayı yenileyin. Ta da artık dimenson'u koyu kullanabilirsiniz. :D Tek sorunu her beyaz sayfalı siteyi direkt dark moda alması. O yüzden, sosyalden çıkınca devre dışı bırakırsanız daha iyi olur sizin için.
 
Dimenson temasını öncelikle aktif edin, beyaz olacaktır. Daha sonra aşağıdaki linkten Dark Reader isimli chrome eklentisini kurun ve sayfayı yenileyin. Ta da artık dimenson'u koyu kullanabilirsiniz. Tek sorunu her beyaz sayfayı dark moda alması o yüzden, sosyalden çıkınca devre dışı bırakırsanız daha iyi olur sizin için.
Görüntüsü nasıl tam olarak, ekran görüntüsü atabilir misiniz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı