Hangi termal macun alınmalı?

• Konuyu başlatan Ryo41
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 2.720
50 lira civarında bir fark var biri 139 diğeri 180 küsürdü hocam kargo ile. Dediğiniz gibi tek kullanımlık aslında kararsız kalsamda, kaliteli olan markayı tercih ettim. Çok termal macun değiştiren biri değilim. Ancak işlemciyi güncelleyeceğim zaman değişirim oda benim için 2 sene bu nedenle pahalı olanı tercih ettim.

4 kat daha çok miktarda olduğu için. Arada 20 TL yok 4.5 kat fark var. 50 ML bira ve 5 litre su için bira ile su aynı fiyat demek mantıklı mı sence?

4 gr. ve kaliteli diyebileğimiz termal macunu bitirmek için sanırım minimum 10 sene geçmesi lazım. Çünkü doğru uygulama ile 1 gram macun 3-4 kere kullanılabiliyor, her uygulama kaliteli macunlarda en az 1-2 sene sıcaklık değişimi olmadan gider, hatta 4-5 sene kullananlar bile var.

4 kat daha çok miktarda olduğu için. Arada 20 TL yok 4.5 kat fark var. 50 ML bira ve 5 litre su için bira ile su aynı fiyat demek mantıklı mı sence?
Tamam zaten arkadaş sürekli değişim yapmak istemiyorum demiş, 1 gr macun ile bile düzgün bir şekilde kullanırsan en az 2 bilemedim 3 kere macun yenileyebilirsin. Ben performans olarak çok daha iyi olanı alsın dedim 20 TL farkla.

Bu kadarda ölücülüğe gerek yok.

Kişilerin ekonomik durumları ve tercihlerine göre değişir aslında bu öznel arkadaşlar. Kavga etmeye gerek yok bence. Ben 5 sene macun değiştirmeyen biri olarak pahalı olanı tercih ettim 😀 1 gr lık macun 2 sefer kullanılabiliyorsa bölelim hocam, kurumaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı