Hangi Type-C to USB çevirici daha iyi?

bekolacim

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM.
CPU: AMD Ryzen 7500F.
RAM: DDR5 32 GB RAM.
Anakart: MSI Pro A620M-B
Ben meta Quest 3simi PC'ye bağlamak ve oyun falan oynamak için link kablosu gerekiyor. Yani bir tarafı USB diğer taraf Type-C şeklinde ama veri aktarımı için yapılmış şarj kabloları iş görmez yani bu yüzden yeni bir link kablosu yerine benim VR paketinin orijinal şarj kablosu var. Onun 2 tarafıda Type-C buna dönüştürücü ile USB dönüştürseme hem kablo orijinal VR için yapılmış diye düşündüm ama şarj kablosu mu sayılır veri aktarımında da iyi midir? Öncelikle sorum bu. Eğer yeterliyse dönüştürücü almak 2. sorum hangi ürün daha iyidir.

ürün 1
ürün 2

Son düzenleyen: Moderatör:
2. si tabii ki ama Syrox yakın zamanda 60 lira falandı, fiyatına göre iyi bende almıştım geçenlerde.
Peki link kablosu almama gerek varmı yoksa dönüştürücü aynı işi yapar mı aynı hızda

Peki link kablosu almama gerek varmı yoksa dönüştürücü aynı işi yapar mı aynı hızda
hocam size yanlış ürünleri atmışım benim istediğim girişi type-c çıkış usb di yani bu ikisi hangisi daha iyi

1
2

Son düzenleme:
Peki link kablosu almama gerek var mı yoksa dönüştürücü aynı işi yapar mı aynı hızda.

Hocam size yanlış ürünleri atmışım benim istediğim girişi Type-C çıkış USB'di yani bu ikisi hangisi daha iyi.

1
2

Alfais olan bende var, işimi görüyor ama aktarım ve şarj hızının düşüktür muhtemelen. (denemedim çünkü 5 voltluk adaptör ile kullanıyorum.) Livx markası da güzeldir bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın ama Alfais'te uyumluluk sorunu olabilir.

Alfais olan bende var, işimi görüyor ama aktarım ve şarj hızının düşüktür muhtemelen. (denemedim çünkü 5 voltluk adaptör ile kullanıyorum.) Livx markası da güzeldir bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın ama Alfais'te uyumluluk sorunu olabilir.

Hocam VR kullanıyor musunuz ben VR için dönüştürücü kullanıcaktım ama dönüştürücü fikrinin yanlış olduğunu öğrendim eğer VR kullanıyorsanız link kablosu konuma bakar mısınız?

Hocam VR kullanıyor musunuz ben VR için dönüştürücü kullanıcaktım ama dönüştürücü fikrinin yanlış olduğunu öğrendim eğer VR kullanıyorsanız link kablosu konuma bakar mısınız?

Maalesef hocam VR'ların çalışmasında gerekli olan kablolar hakkında bilgim yok. Öneride bulunmayayım yanlışlık olur çalışmaz veya istediğiniz performansı vermez.

Maalesef hocam VR'ların çalışmasında gerekli olan kablolar hakkında bilgim yok. Öneride bulunmayayım yanlışlık olur çalışmaz veya istediğiniz performansı vermez.
tamam hocam yardımın için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı