Hangi Ugreen ses kartı alınmalı?

theblade

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarıma çift jaklı kulaklık bağlayacaktım. Fakat bilgisayarımda tek jak girişi var. Attığım iki üründen hangisini önerirsiniz? Ve kulaklığımın kablosunda ses seviyesini değiştirme ve mikrofonu kapayıp açma tuşu var. Bu bir sorun oluşturur mu? Şimdiden teşekkürler.

İlk seçenek daha iyidir muhtemelen. Şunu almayın yeter;

Biraz cızırtı yapıyor.

Ses kartı yerine tek jackı çifte dönüştürücü de alabilirsiniz eğer ses ile ilgili bir probleminiz yoksa. Laptopsa eğer genelde tek jack üzerinden çift giriş sağlıyordur zaten yani desteği vardır mikrofon ve ses çıkışına.

İlk seçenek daha iyidir muhtemelen. Şunu almayın yeter;

Biraz cızırtı yapıyor.

Bende onu almayı düşünüyordum. Mikrofon hoparlör mute tuşu olduğu için. Teşekkür ederim.

Ses kartı yerine tek jackı çifte dönüştürücü de alabilirsiniz eğer ses ile ilgili bir probleminiz yoksa. Laptopsa eğer genelde tek jack üzerinden çift giriş sağlıyordur zaten yani desteği vardır mikrofon ve ses çıkışına.
Ses kartlı bilgisayara takdığımda ses bana göre daha iyi gelmişti. O yüzden almayı düşündüm. Ve malesef Hoparlör jakını takınca mikrofon çalışmıyor. Mikrofon jakını takınca mikrofonda çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı