iPhone 16, iOS 26'ya güncellenmeli mi?

• Konuyu başlatan metraZW
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 222
iPhone kullananların kullanmasının tek sebebi iOS olabilir (marka gösterişi dışında) bu arada 17 Pro'dan kat kat performanslı Android'lerde var ne de olsa.

Hocam tamamen kapatmak için ayar zaten yıllardır var başka bölümde. Gece takmayı unuttum takacağım müsait olduğumda hocam teşekkkürler 😂

Tamamen kapanmamasından niye şikayet ediyorlardı o zaman ya şu an Android kullandığımdan hiç bilgim yok internetin cahilliğine denk geldik.

Güncellemenin stabilleşmesi gerek. Hala hatalar var. Pil, kasma, donma, takılma, ısınma gibi gibi. Birçok kullanıcı eski sürüme dönmek istiyor ama dönemiyor Apple imzaları kaldırdı çünkü. Ben 11 kullanıcısıyım yeni modele geçene kadar 26 ya geçmeyi düşünmüyorum.

Güncellemenin stabilleşmesi gerek. Hala hatalar var. Pil, kasma, donma, takılma, ısınma gibi gibi. Birçok kullanıcı eski sürüme dönmek istiyor ama dönemiyor Apple imzaları kaldırdı çünkü. Ben 11 kullanıcısıyım yeni modele geçene kadar 26 ya geçmeyi düşünmüyorum.

Hala aktif olarak çalışan sürüm değiştirme yöntemleri var hocam.

Hala aktif olarak çalışan sürüm değiştirme yöntemleri var hocam.

Korsan olarak belki. Ama iTunes üzerinden resmi ve güvenilir şekilde yapılmıyor artık. Korsan olarak yapılıyorsada önermem. Hem cihazın güvenliği için tehdit hem garantisi varsa kaldırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı