Hangi Unity sürümü seçilmeli?

Eren T.

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar Unity hakkında biraz bilgiye sahibim. Fakat hangi Unity sürümünü kullanmalıyım bilmiyorum. Bir tutoriala bağlı değilim. Unity 2021.3.18F1 LTS kullanıyorum şu anlık ama proje oluşturması çok uzun sürüyor (Resolving Packages kısmı). Unity 2019.2.1F1 kullandım fakat proje oluştururken sürüm sıkıntı çıkardı. Bilgisayarımda şu an sadece 2021.3.18F1 LTS kurulu. Hangi sürümü kullanmalıyım?

Arkadaşlar Unity hakkında biraz bilgiye sahibim. Fakat hangi Unity sürümünü kullanmalıyım bilmiyorum. Bir tutoriala bağlı değilim. Unity 2021.3.18F1 LTS kullanıyorum şu anlık ama proje oluşturması çok uzun sürüyor (Resolving Packages kısmı). Unity 2019.2.1F1 kullandım fakat proje oluştururken sürüm sıkıntı çıkardı. Bilgisayarımda şu an sadece 2021.3.18F1 LTS kurulu. Hangi sürümü kullanmalıyım?
sürümün adı şöyleydi galiba; 2022.2.4f1, ama bu sürümde baya birşeyi değiştirmişler galiba, öncekilerine alıştıysan başka bir sürümü yükleyebilirsin.

Öğrenmek için ise son sürüm mantıklı, uzun süre proje geliştirmek için LTS sürümleri mantıklı çünkü destek süresi uzun oluyor.

Şu da var ama Unity her zaman çok şey değiştiriyor ve güncellemek de gerekiyor. LTS süresi dolmadı diye eski sürüm kullanabilirim diye bir mantık işlemiyor çünkü harici assetlerin çoğu sadece son 1-2 LTS sürümünü destekliyor.

bazı packageleri indirirken yerlerini değiştirmişler, 10 dakika boyunca onu aramak zorunda kaldım. Daha değiştirdikleride vardır. Çok detayına girmedim sürümün.
Ben valla her türlü platforma build alıyorum. tvOS PS bile build alıyorum

Proje açmak genel olarak RAM ile ilgili oluyor. RAM kullanımını da Tweak ve debloat yaparak düşürebilirsiniz.

RAM 10 GB sadece 2 GB kullanıyor 8 GB neyine yetmiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı