Çözüldü Hangi veri tabanı kullanılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

morue

Decapat
Daha fazla  
Okul laboratuvarındaki malzemelerini alan öğrencilerin hangi malzemeyi aldığı, kaç tane aldığı ve alış tarihi vb. gibi verileri girebildiğimiz ve laboratuvarda kalan malzeme sayısını görebildiğimiz bir masaüstü uygulama yapmam istendi. C# kullanacağım. Bu uygulamayı kendi bilgisayarımda yaptıktan sonra sıkıntısız bir şekilde başka bilgisayarlara da atabilmek istiyorum. Bu konuda bana sorun çıkartmayacak veri tabanı nedir?

Çözüm
Firebase 🔥.

Sonrasında istediğiniz projeye de cloud rahatlığıyla dahil edersiniz. Tabiki ödevden ibaret basit bir proje değilse :D
Okul laboratuvarındaki malzemelerini alan öğrencilerin hangi malzemeyi aldığı, kaç tane aldığı ve alış tarihi vb. gibi verileri girebildiğimiz ve laboratuvarda kalan malzeme sayısını görebildiğimiz bir masaüstü uygulama yapmam istendi. C# kullanacağım. Bu uygulamayı kendi bilgisayarımda yaptıktan sonra sıkıntısız bir şekilde başka bilgisayarlara da atabilmek istiyorum. Bu konuda bana sorun çıkartmayacak veri tabanı nedir?

SQL olabilir ama aktarmak için uğraştırabilir Microsoft öyle dB vardı sanırım. Bir dosya oluşturup Excel gibi veri tabanı oluşturup taşıdığın dosya ile veri tabanı geliyordu. Ama ben SQL tarafından yanayım daha rahat bence.

Üniversitede staj yapıyorum hocam istedi böyle bir şey yapmamı. Peki daha sonra bu uygulamayı masaüstü değil de web sitesine yaptığım zaman yine aynı veri tabanını kullanabilir miyim?

Üniversitede staj yapıyorum hocam istedi böyle bir şey yapmamı. Peki daha sonra bu uygulamayı masaüstü değil de web sitesine yaptığım zaman yine aynı veri tabanını kullanabilir miyim?
Dostum dediğim gibi işte. Sql kullanacaksan dosyayı transfer edersin kullanırsın. Firebase kullancaksan gmail hesabınla giriş yapıp istediğin projende yazılım dilinde kullanırsın. Kodladıktan sonra veritabanı transferi kolay 💪

Sonrasında istediğiniz projeye de cloud rahatlığıyla dahil edersiniz.

Firebase 🔥.

Sonrasında istediğiniz projeye de Cloud rahatlığıyla dahil edersiniz. Tabii ki ödevden ibaret basit bir proje değilse :D

Hocam şimdi fark ettim. Ödevden ibaret basit bir proje değilse demişsiniz. Yani yaptığım çoık karmaşık bir uygulama değil ve bir nevi ödev. Firebase kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur manasında mı dediniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı