zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 4 Şubat 2023 #11 Silinen üye dedi: Sadece örnek verdim, harici VPN hizmeti olması bile bir artı bana sorarsan. Ama güvenlik açıklarını kapattığını söylemek de yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan tüm verilerini çalarken gizlilik ayağına proxy hizmetini VPN diye kakalamasındansa hiç VPN hizmeti olmasın daha iyi.
Silinen üye dedi: Sadece örnek verdim, harici VPN hizmeti olması bile bir artı bana sorarsan. Ama güvenlik açıklarını kapattığını söylemek de yanlış olur. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan tüm verilerini çalarken gizlilik ayağına proxy hizmetini VPN diye kakalamasındansa hiç VPN hizmeti olmasın daha iyi.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.263 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 4 Şubat 2023 #12 zValiant dedi: Bana sorarsan tüm verilerini çalarken gizlilik ayağına proxy hizmetini VPN diye kakalamasındansa hiç VPN hizmeti olmasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Verilerimizi çalıp satmayan şirket kalmadı ki. Dediğim gibi, sadece örnek.
zValiant dedi: Bana sorarsan tüm verilerini çalarken gizlilik ayağına proxy hizmetini VPN diye kakalamasındansa hiç VPN hizmeti olmasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Verilerimizi çalıp satmayan şirket kalmadı ki. Dediğim gibi, sadece örnek.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.412 Çözümler 2 4 Şubat 2023 #13 denizmavisi dedi: Hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Ben Opera GX kullanıyorum ama güvenlik sıkıntıları olduğunu duydum ve değiştirmek istiyorum. Kullandığınız tarayıcının avantajlarını ve dezavantajlarını yazında fikir alalım. Genişletmek için tıkla... Videolarda 1080p desteğini Edge ve Safari veriyormuş. Bu yüzden 2 yıldır bütün cihazlarımda Edge'yi kullanıyorum.
denizmavisi dedi: Hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Ben Opera GX kullanıyorum ama güvenlik sıkıntıları olduğunu duydum ve değiştirmek istiyorum. Kullandığınız tarayıcının avantajlarını ve dezavantajlarını yazında fikir alalım. Genişletmek için tıkla... Videolarda 1080p desteğini Edge ve Safari veriyormuş. Bu yüzden 2 yıldır bütün cihazlarımda Edge'yi kullanıyorum.
Roger Taylor Kilopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.263 Makaleler 5 Çözümler 33 Yer Ankara 4 Şubat 2023 #14 Okan17 dedi: Videolarda 1080p desteğini Edge ve Safari veriyormuş. Bu yüzden 2 yıldır bütün cihazlarımda Edge'yi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Videolarda 1080p desteği derken hocam? Anlamadım.
Okan17 dedi: Videolarda 1080p desteğini Edge ve Safari veriyormuş. Bu yüzden 2 yıldır bütün cihazlarımda Edge'yi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Videolarda 1080p desteği derken hocam? Anlamadım.
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 944 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #15 Edge ve Brave. Windows'da en stabil ve güvenilir bildiğim iki tarayıcı
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #16 Chromium ve Brave.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 4 Şubat 2023 #17 Firefox. Telefonda eklenti kurulabiliyor olması çok güzel.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 4 Şubat 2023 #18 Mozilla Firefox kullanıyorum. Memnunum.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.412 Çözümler 2 4 Şubat 2023 #19 Silinen üye dedi: Videolarda 1080p desteği derken hocam? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Diğer taracıyılar 720p gösterim sağlıyormuş.
Silinen üye dedi: Videolarda 1080p desteği derken hocam? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Diğer taracıyılar 720p gösterim sağlıyormuş.