Hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz?

Öyle bir durum yok hocam, belki bazı seçili sitelerde falan olabilir o söylediğiniz fakat her tarayıcı 1080p gösterim sağlıyor.

Secenek olarak hepsinde 1080p seçeneği varmıs. Ama sadece Edge ve Safari 1080p gösterim sağlıyormuş. Programla diğer tarayıcılarda test etmişler filmi 1080p yaptıkları halde program 720p izleniliyor olarak gösteriyormuş Reddit sayfasında okumuştum birkaç yerdede görmüştüm.

Firefox. Edge kullanıyorum da değişiklik olsun istedim. Çoğunlukla aşırı fark etmiyor zaten. Chrome bile kullanılabilir. O gizlilik güvenlilik olaylarını pek kafaya takmayın derim. Telefonunuz bile dinliyor sizi zaten.

Benim için bilgilerimiz oraya kaydedilmesini çok sorun görmüyorum korktuğum şey o bilgileri paylaşıyorlar mı acaba?

Secenek olarak hepsinde 1080p seçeneği varmıs. Ama sadece Edge ve Safari 1080p gösterim sağlıyormuş. Programla diğer tarayıcılarda test etmişler filmi 1080p yaptıkları halde program 720p izleniliyor olarak gösteriyormuş Reddit sayfasında okumuştum birkaç yerdede görmüştüm.
Öyle bir şey yok hocam. O dediğiniz Netflix gibi platform bazlı olabilir ki o da büyük ihtimalle MacOS ve Linux için geçerli olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı