Hangi Windows 10 Sürümünü Önerirsiniz?

O efektler işlemciyi yorduğunda bilgisayar kullanılamaz hale gelmiş demektir. İş Windows'u da aşar yani. Ayrıca bahsettiğiniz arayüz sabitlenebilir ve basic kullanıma çevrilebilir. Efektsiz, sade kullanım yapmak için masaüstünde bir sağ tık yeterli.

O efektler işlemciyi yorduğunda bilgisayar kullanılamaz hale gelmiş demektir. İş Windows'u da aşar yani. Ayrıca bahsettiğiniz arayüz sabitlenebilir ve basic kullanıma çevrilebilir. Efektsiz, sade kullanım yapmak için masaüstünde bir sağ tık yeterli.
Ben MEB'e alınmış ilk PC'lerden olan IBM marka PC'lere bile Windows 10 kurdum ve çalıştırdım. Basic bir Windows 7 kullanmaktansa şıkır şıkır ve akıcı bir Windows 10'u yeğlerim açıkçası. Ha sistem iyi olur ve Microsoft desteklemeye devam eder, ben de Windows 7'ye dönerim mevcut sistemimle o ayrı. Lakin, şartlar...

RAM'in 3 GB ve 64 bit sürüme uygun olmaması dışında benim göremediğim bir sorun mu var? Bu sisteme 3 GB RAM ile 32 bit Windows 10 kurulabilir. Hatta bu işlemci ile Windows 7'nin şeffaf ve efektler barındıran arayüzü sistemi daha çok yoracaktır kanaatindeyim...
Windows 10'un that çalışabilmesi için en az 4 GB Ram öneriliyor. Win7 şeffaf efekt derken Aero özelliğinden bahsediyorsunuz sanırım. Win7 Ultimate kurarsanız Aero özelliğini açıp kapatabilirsiniz ^^

Arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ama bende Windows 7 kullanmam gerektiğini biliyorum fakat bazı özel programlar kullanıyorum 7 desteklemiyor. O yüzden sistemime en stabil olacak Windows 10 sürümünü arıyorum. Buna göre cevap verirseniz sevinirim.

Ben MEB'e alınmış ilk PC'lerden olan IBM marka PC'lere bile Windows 10 kurdum ve çalıştırdım. Basic bir Windows 7 kullanmaktansa şıkır şıkır ve akıcı bir Windows 10'u yeğlerim açıkçası. Ha sistem iyi olur ve Microsoft desteklemeye devam eder, ben de Windows 7'ye dönerim mevcut sistemimle o ayrı. Lakin, şartlar...
Biz Pamukkale Üniversitesinde bazı birimlerde hala IBM kullanıyoruz. Kırmızı tuşun touchpad olarak kullanıldığı versiyonlardan. Onlarda Win10 kullanılamadı. IT departmanı cihazları en iyi hale getirdiler, Win7 kullanılmaya devam ediyor. Doğru şartlar sıkıntılı olabilir ancak en yeni demek en iyi demek değildir. Denge önemlidir.

Arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için ama bende Windows 7 kullanmam gerektiğini biliyorum fakat bazı özel programlar kullanıyorum 7 desteklemiyor. O yüzden sistemime en stabil olacak Windows 10 sürümünü arıyorum. Buna göre cevap verirseniz sevinirim.
BitLocker açmadığınız sürece Pro ya da Home farketmez 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı