Hangi Windows 11 keyi alınmalı?

Merhaba herkese, SağlamLisans'tan Windows 11 keyi satın almayı düşünüyorum. Aşağıda linklerini koyduğum keylerin farkları ne?

1) Windows 11 Pro Retail Lisans Key
2) Windows 11 Pro OEM Lisans Key
3) Windows 11 Pro Lisans Key

Retail Windows'tan alsanız size verilecek key türüdür mail adresinize kaydolur ve cihaz değiştirirseniz eski cihazdakini devre dışı bırakıp yeni cihazınızda kullanabilirsiniz, OEM anakarta gömülür tek sefer kullanılır reset atsanızda gitmez, diğeri MAK key hocam bir sürü cihazda kullanılır şirket gibi sıkıntılı biraz. Sonuç olarak OEM veya retail alabilirsiniz.

Ben Retailalıyorum. Her ihtimale karşı ana kart vs değişirse sorun yaşamayayım diye. Zaten yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi. Ben tek bir oturum kullanıyorum Microsoft'ta ve aldığım key ona kaydoluyor. Formattan sonra hesabıma tekrar giriş yaptığımda Windows aktifleşiyor otomatik olarak. Hem fiyatı da daha uygun.

Volume lisanalamalar genellikle şirket/okul bilgisayarları gibi toplu olarak kullanılan cihazlar içindir (KMS, MAK). Active directory ile erişimi mümkün kılabilir bu yüzden riskli kabul edilir onun dışında hocamın dediği gibi OEM ve Retail alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı