Hangi Windows 7 kullanılmalı?

RAM miktarı ile zorlayabilirdi yine.

Hiç bir zorlama yapmaz Windows 10 bile kullanır eski sürüm 2 GB RAM ile.
Adamda zaten SSD değil HDD varmış, ben de zaten Windows 7 kurmasını önerdim. Okuduğunu anlamıyorsun sanırım.

Sistemde SSD olsaydı Windows 8.1 32-bit sürüm ile bir şansı olabilirdi demek istedim. Ne kadar abartıp abartmadığımı görmek için bir Windows 8.1 veya 10 sistemi hem HDD hem SSD kullanarak yorum yapmak gerek. Şu durumda zaten Windows 7 dışında kurması sıkıntı yaratacak.
SSD olmadan 8.1 ve 7 gayet hızlı çalışır ama 10'un ancak 19H2'si düzgün çalışabilir.

Artı -3 Eksi
Hiç bir zorlama yapmaz Windows 10 bile kullanır eski sürüm 2 GB RAM ile.

SSD olmadan 8.1 ve 7 gayet hızlı çalışır ama 10'un ancak 19H2'si düzgün çalışabilir.
Kusura bakmayın ama 2GB RAM'le bırakın 19H2'yi, 1507'yi bile işkenceyle açar.

HDD ile 19h2'den Windows 7'ye yakın bir performans alamazsınız.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama 2GB RAM'le bırakın 19H2'yi, 1507'yi bile işkenceyle açar.

HDD ile 19h2'den Windows 7'ye yakın bir performans alamazsınız.
Haklısınız tabii alamam.
Arkada Google'dan indirme yapıyordum. Normal boştaki kullanım
CPU: %5 - %7
RAM:%15 -%20
Tabii.PNG

Haklısınız tabii alamam.
Arkada Google'dan indirme yapıyordum. Normal boştaki kullanım
CPU: %5 - %7
RAM:%15 -%20
Eki Görüntüle 1376080
Siz o donanımla Windows 7'ye yakın performans aldığınızı sanıyorsunuz. UWP ağırlıklı bir sistemin Win32 Native sistemden daha performanslı olması için daha fazla kaynak gerekir. 2+2=4 kısacası.

Siz o donanımla Windows 7'ye yakın performans aldığınızı sanıyorsunuz. UWP ağırlıklı bir sistemin Win32 Native sistemden daha performanslı olması için daha fazla kaynak gerekir. 2+2=4 kısacası.
Hocam Ben windows 7'ye yakın bir performans aldığımı iddia etmiyorum. Sadece Windows 10'un 19H2'si kullanılamaz değil demek istiyorum. Bir süre sonra çoğu şeyin desteği kesilecek.
Ayrıca buda boştaki:
Boşta kullanım..PNG

Dalgalanmalar büyük dalgalanmalar değil %5'ten %8 çıkıyor sadece .
Mem Reduct kullanıyor musunuz?
Hayır,öncesinde kullandım ama bir etkisi olmayınca sistemden kaldırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı