Hangi Windows 7 sürümü kurulmalı?

Zoeyx

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar Technopat Ailesi,

i5 3470 işlemcili bir bilgisayarım var. CS oynayacağım Windows 7 format atacağım şimdi. Sizce Windows 7 Ultimate mi? Home mı ? Professional mi kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba konuyu hortlatıyorum. Ne yaptınız sonuç olarak aynı özelliklere sahibiz ve ben de cs oynamayı düşünüyorum.
Bu Windows 7 sevgisi hala bitmiyor sanırım :) Zamanında güzeldi tabii, fakat artık güncel ve güvenli bir işletim sistemi olan Windows 10'u kullanmalısınız. Windows 10 Home kurabilirsiniz Pro'nun getirdiği kurumsal özellikleri kullanmıyorsanız.
Pro'dan, Home sürümüne kolay yoldan geçebilir miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu görünce yükledim hocam eyv şuan kuruluyor
Sürümler arasında birbirlerinde bulunmayan bazı araçlar değişiyor. Siz o araçları kullanmayacaksanız Home kurmalısınız.
Araç değil de cs lol oynatsa yeterdi şuan oynatmiyor home kurulsun tekrar sıfırlayacam ayarlardan elimden başka bir şey gelmiyor.
Maalesef windows home ilede sorunlar geçmeyecek gibi duruyor. Hangi windows sürümünü kurmalıyım acaba 8.1 mi 7 mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı