KingStannis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Windows 8.1. Windows 10 kasıyor maalesef.
Bende 21H2 kullanıyordum.Win 10 da birde ben mavi ekran biraz fazla alıyordum bildiğin artık normal geliyordu.Sürücü güncelleyince çok azaldı ama bsod alınca hala şaşirmıyorumW10 21H2. İşimi görüyor.
Evet Win 7 canavarlığı yokWindows 8.1. Windows 10 kasıyor maalesef.
Aslında Windows 7 yükleyecektim ilk başta, sonra vazgeçtim. Çok hızlı ama Windows 8.1 daha göze güzel geliyor. Uygulama desteği falan da daha iyi. Arkadaşımın PC'si Windows 7, hala alışamadım o bilgisayara. Artık bu PC için en iyisi Windows 8.1.Evet Win 7 canavarlığı yok
Benim içinde geçerli ama hala 10'dayım keşke Win 8 görüntüsüyle Win 7 kullansam.Canavar olur.SSD im yok Win 10 SSD de olması gerekenden da ham optimize acabaAslında Windows 7 yükleyecektim ilk başta, sonra vazgeçtim. Çok hızlı ama Windows 8.1 daha göze güzel geliyor. Uygulama desteği falan da daha iyi. Arkadaşımın PC'si Windows 7, hala alışamadım o bilgisayara. Artık bu PC için en iyisi Windows 8.1.
Bende windows 7'den 11'e geçtim ama çok bir şey fark etmedi.Şimdilik laptop kötü, en iyi Windows 7 oluyor. 1ay içinde sistem dizeceğim o zaman Windows 11 olur hiç denemedim şimdiden heyecanlıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.