Çözüldü RTX 3070 i5 14500 Sistemde Valorant oynarken ekran gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

İbrahim ÇORUM

Hectopat
Daha fazla  
RAM
G.skill 32gb
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
Gigbayte b760 gaming x ax
İşlemci
İ5 14500
Merhaba, 2 aylık bir sisteme sahibim kendim tek tek topladım.

Kısaca özetleyeyim olay şu: Oyun oynarken ekran böyle mili saniyelik hatta daha kısa süre flash patlaması gibi gidip geliyor. Nedenini çözemedim. Bilen var mıdır?

Not: Sürücüler güncel.

Çözüm
NVIDIA'nın son sürücüleri sıkıntılı ondan dolayı olabilir. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 580.88 sürümünü kurup deneyebilirsiniz.

Deneyelim.

NVIDIA'nın son sürücüleri sıkıntılı ondan dolayı olabilir. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 580.88 sürümünü kurup deneyebilirsiniz.

Sorunun çözümü dahili grafik işlemcisini BIOS'tan kapattım düzeldi, galiba çakışıyordu.
Merhaba, 2 aylık bir sisteme sahibim kendim tek tek topladım.

Kısaca özetleyeyim olay şu: Oyun oynarken ekran böyle mili saniyelik hatta daha kısa süre flash patlaması gibi gidip geliyor. Nedenini çözemedim. Bilen var mıdır?

Not: Sürücüler güncel.
Monitöründe veya GPU çıkışında temassızlık olabilir mi?

Monitöründe veya GPU çıkışında temassızlık olabilir mi?

Monitör de sıfır kabloları kontrol ettim yine aynı GPU da sıfır FPS düşmesini göze alıp HDMI kabloda denedim aynı yani 1 rekabetçi de 1 saat sürse oyun 1 kere yapıyor bazen 2 oyunda 1 dikkatim dağılıyor yüksek elo oynuyorum.

Monitör de sıfır kabloları kontrol ettim yine aynı GPU da sıfır FPS düşmesini göze alıp HDMI kabloda denedim aynı yani 1 rekabetçi de 1 saat sürse oyun 1 kere yapıyor bazen 2 oyunda 1 dikkatim dağılıyor yüksek elo oynuyorum.
Kasayı TV ye bağla aynı sorun TV de de oluyorsa sorun PC dedir. Onun için bilgisayarcıya götürebilirsin.

1 aydır yaşıyorum.

Eve gidince atayım şu an çalışıyorum.

Deneyelim.

Sorunun çözümü dahili grafik işlemcisini BIOS'tan kapattım düzeldi, galiba çakışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı