Hangi Windows sürümünü kullanmalıyım?

KillerSympton

Femtopat
Arkadaşlar ben genel olarak oyun oynayan ve youtube dan video izleyen biriyim sizce Windows 10 pro mu kullanmalıyım yoksa Home mu ? Bir türlü karar veremedim ve aralarında güvenlik açısından farklılıklar var mı ? (Resimde böyle yazıyordu ondan dolayı şüpheye düştüm acaba farklılıklar var mı diye.)
1612102497498.png

Düzenleme : Ayriyeten sosyalde bazıları Windows 10 Pro daha güvenli diyor doğru mu ?
Son sorum şu Windows 10 Home da oyunlar çok kasıyor diyorlar doğru mu ? (Tam tersi olması gerekmez mi)

Son düzenleme:
Elindeki sistemi söylemezsen hangi Windows sürümünün sana uygun olacağını nasıl söyleyebiliriz?

Düzeltme: Yanlış görmüşüm. Temel kullanıcı için Home yeterli.

Adı üstünde senin home kullanman daha uygu olur.
Normal ev kullanıcısı iseniz Home, ama eğer üst düzey işler yapacaksan Pro. Home tavsiye ederim. Daha hoş geliyor bana.
Elindeki sistemi söylemezsen hangi Windows sürümünün sana uygun olacağını nasıl söyleyebiliriz?

Düzeltme: Yanlış görmüşüm. Temel kullanıcı için Home yeterli.
Ben de home düşünüyorum ama home da kasma yapabilir diyorlar bundan dolayı şüpheye düştüm doğru mu yoksa şehir efsanesi gibi bir şey mi bu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı