Hangi Xbox alınmalı?

Herkes One S ele demiş ama bende bir tane var ve paran yoksa şahane Letgo'da 2. el 3000'e alırsın bir tane.

Herkes One S ele demiş ama bende bir tane var ve paran yoksa şahane Letgo'da 2. el 3000'e alırsın bir tane.

Hocam ben kullandım ve bir süre sonra kasmaya başladı özellikle GTA Online gibi ağır oyunlarda 20-30 FPS iliklerime kadar hissettim, yeni nesil Forza 5'te de fan sesi duyulabilir dereceye gelmişti yani cihaz o kadar da iyi değil ve her yerinde delikler olduğu için sinek vb şeylerin de dikkatini çekiyordu ben 1-2 sene önce 2800 TL'ye sattım 2 kollu. Kısacası eğer sadece yarış, FIFA gibi oyunlar oynmayacaksa yeni gen daha mantıklı.

Hocam ben kullandım ve bir süre sonra kasmaya başladı özellikle GTA Online gibi ağır oyunlarda 20-30 FPS iliklerime kadar hissettim, yeni nesil Forza 5'te de fan sesi duyulabilir dereceye gelmişti yani cihaz o kadar da iyi değil ve her yerinde delikler olduğu için sinek vb şeylerin de dikkatini çekiyordu ben 1-2 sene önce 2800 TL'ye sattım 2 kollu. Kısacası eğer sadece yarış, FIFA gibi oyunlar oynmayacaksa yeni gen daha mantıklı.

Ben şahsen hiçbirini yaşamdım GTA Online da girmiştim çok rahat 100 fos vardı ve hissettiriyorduda ve fan sesi bende olmadı yani bende 2. senesine sokçam makineyi hala sağlam.

Xbox One S'te GTA Online 30 FPS çalışıyor, yanlış bilgi vermenin alâsı yok.

Ya o kullanıma bağlı en yüksek ayarlarda denemedim ama 100 FPS alıyorum orta seviye ayarlarda.

Ya o kullanıma bağlı en yüksek ayarlarda denemedim ama 100 FPS alıyorum orta seviye ayarlarda.

Ne bahsediyorsunuz hocam hiçbir oyun konsolunda grafik ayarını değiştiremezsiniz yeni Gen'de bile en fazla performans ve kalite modları arasında geçiş yapabilirsiniz, konsollarda grafik ayarı diye bir şey yok, PC değil bu saçmalıyorsunuz.

Evde 2K televizyon var, HD televizyon var. Xbox konsolu alıp Game Pass ile devam etmek istiyorum.

Series S, Series X

One S, One X

Bunların arasındaki fark ne? Çok fazla oyun oynamayacağım almak için alıyorum evde bir konsolum olsun diye hangisini almalıyım? Mortal Kombat 11 vs oynanılır mı bu konsollar ile?

2K TV varsa Series S en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı