Merhaba. Ben bir Xbox konsol almak istiyorum. Ama Xbox One X ve Xbox Series S arasında kaldım. İkinci el alacağım çünkü bir yıl sonra yurt dışına taşınacağım. Sizce hangi Xbox konsolu almalıyım? Ve nedenlerini açıklarsanız sevinirim.
Kesinlikle series s.Merhaba. Ben bir Xbox konsol almak istiyorum. Ama Xbox One X ve Xbox Series S arasında kaldım. İkinci el alacağım çünkü bir yıl sonra yurt dışına taşınacağım. Sizce hangi Xbox konsolu almalıyım? Ve nedenlerini açıklarsanız sevinirim.
Kesinlikle Series S.
One x vs series s.S daha kötü neden s alsınki?
Tabii ki de X çok daha iyi.
One X Series S'den daha mı iyi? One X'in tek artısı Xbox One oyunlarına da One X enhanched uygulayabilmesi.S daha kötü neden s alsınki?
Tabii ki de X çok daha iyi.
Merhaba. Ben bir Xbox konsol almak istiyorum. Ama Xbox One X ve Xbox Series S arasında kaldım. İkinci el alacağım çünkü bir yıl sonra yurt dışına taşınacağım. Sizce hangi Xbox konsolu almalıyım? Ve nedenlerini açıklarsanız sevinirim.
One X Series S'den daha mı iyi? One X'in tek artısı Xbox One oyunlarına da One X enhanched uygulayabilmesi.
Bu rehberimde bahsettim. Yazdıklarıma bakarak uygun olanı alabilirsiniz.Rehber: Kimler Xbox One X almalı kimler Xbox Series S almalı?
Merhaba, bugün bu iki konsolu alma konusunda kararsız kalan kişiler için bir rehber hazırlamaya karar verdim. Elimden geldiğince düzgün bir şekilde 2 konsolun birbirine göre + ve - yönlerini anlatmaya çalışacağım. Her şeyden önce iki konsolun da birbirinden farklı güzel yanlarının olduğunu, son...www.technopat.net
Yeni oyunların desteği One serisinde olmayacak. Series S daha ömürlü bir konsol.
Series S almalısınız. One X 4K oynatıyor bazı oyunlarda lakin o oyunlar çok az. Series S hem yeni nesil hem de desteği daha uzun sürecek. Ayrıca quick resume gibi nimetler de var yeni nesilde. Size bir video bırakayım detaylıca seyredin, beni anlayacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.