Hangi yazılım alanları iş konusunda daha açıktır?

mahmut78t56

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazilim konusunda biraz yeniyim alan konusun da biraz fikirsizim. Hangi alan iş konusunda daha acik mesela? Bilgilendirme yazabilir misiniz?

Arkadaşlar yazilim konusunda biraz yeniyim alan konusun da biraz fikirsizim. Hangi alan iş konusunda daha acik mesela? Bilgilendirme yazabilir misiniz?

Android uygulama ve oyun çok para kazanıyor.

Data aşırı zor hakikaten hocam. Allah kolaylık versin data işiyle uğraşanlara.

Hangi alana yonelecegine insanlar bu alanda 3-4 sene egitim aldiktan sonra karar vermeliler.
Yeni baslayan kisinin boyle bir endisesi olmasi cok sacma.

Diyelim ki buradaki cevaplardan "Mobil" alanda gelistirmeye karar verdin kendini, sen CS temellerini ogrenip mobil alanda yazilim gelistirmeye hazir oldugunda o bilgi artik "eskimis" olacak.

Sen temelini ogren, gunu geldiginde is ilanlarina ve kendi tecrubelerine bakarak karar verirsin.
Ayrica bir alanda is imkaninin az olmasi senin bunu yapamayacagin anlamina da gelmiyor. DB admini sayisi frontend developer sayisindan daha azdir, dolayisiyla is ilanlari da daha azdir fakat cok iyi bir DBA olabilirsin belki de. Genel olarak duyum uzerine kariyer plani cizmek sacmalik.

Temelleri öğrenip kendiniz karar vermelisiniz, bugün sana verdiğimiz herhangi bir bilgi 2 gün sonra eski ve güncelliğini yitirmiş bir bilgi oluyor, o kadar hızlı bir alan işte burası. Ben sana bir alan tavsiyesi bulunsam ve orada uzmanlaş desem belki sen o alana başlayıp sevmeyeceksin vesaire. Zaten yukarıda @bitwise hocam çok güzel açıklamış, üstüne ekstra söyleyebileceğim bir şey yok.

Hangi alana yonelecegine insanlar bu alanda 3-4 sene egitim aldiktan sonra karar vermeliler.
Yeni baslayan kisinin boyle bir endisesi olmasi cok sacma.

Diyelim ki buradaki cevaplardan "Mobil" alanda gelistirmeye karar verdin kendini, sen CS temellerini ogrenip mobil alanda yazilim gelistirmeye hazir oldugunda o bilgi artik "eskimis" olacak.

Sen temelini ogren, gunu geldiginde is ilanlarina ve kendi tecrubelerine bakarak karar verirsin.
Ayrica bir alanda is imkaninin az olmasi senin bunu yapamayacagin anlamina da gelmiyor. DB admini sayisi frontend developer sayisindan daha azdir, dolayisiyla is ilanlari da daha azdir fakat cok iyi bir DBA olabilirsin belki de. Genel olarak duyum uzerine kariyer plani cizmek sacmalik.
Anladım. C# ile başlamıştım biraz daha devam etmeyi düşünüyorum. Cok tesekkür ederim yardım ettiğiniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı