hangisini almalıyım?

gökhanharmancı

Hectopat
Daha fazla  
5 ay kullanılmış çok temiz bir discovery arkadaşım bana 500 liraya satıyor.Telefonun hiçbir sıkıntısı yok sıfır gibi 16 gblık versiyon.Bu telefonu mu? almalıyım yoksa sıfır bir T50 mi? almalıyım çok kararsız kaldım lütfen yardım edin...

Discovery bu sitede önerilmez dostum. Asus zenfone 6 al mis gibi. Sorunsuz bir telefon. Baya güzel referanslar aldı. Gm ağabeyim kullanıyor. 1 seneyi aştı heralde. Şu ana kadar servis yüzü görmedi. Bir kere yere düştü. Bir şey olmadı. Yani sorunsuz şu ana kadar kullandı. Lakin ağabeyim bu telefonu kullanıp da sorun yaşamayan nadir kişilerden. Çünkü bu telefondan şikayet aşırı var. O yüzden paranı kumara yatırma ve başka modellere bak. Asus zenfone 6 iyi bir seçimdir. (Bütçeni aşıyor ama gerçekten güzel bir telefon. GM'ye vereceğin para büyük ihtimalle çöpe gidecek. Arkadaşın sana satıp elden çıkarmaya çalışıyor ki o telefonun 2. eli kesinlikle o kadar etmez.)

Asus Zenfone 5 veya 6'ya bakabilirsin.[/QU
Discovery bu sitede önerilmez dostum. Asus zenfone 6 al mis gibi. Sorunsuz bir telefon. Baya güzel referanslar aldı. Gm ağabeyim kullanıyor. 1 seneyi aştı heralde. Şu ana kadar servis yüzü görmedi. Bir kere yere düştü. Bir şey olmadı. Yani sorunsuz şu ana kadar kullandı. Lakin ağabeyim bu telefonu kullanıp da sorun yaşamayan nadir kişilerden. Çünkü bu telefondan şikayet aşırı var. O yüzden paranı kumara yatırma ve başka modellere bak. Asus zenfone 6 iyi bir seçimdir. (Bütçeni aşıyor ama gerçekten güzel bir telefon. GM'ye vereceğin para büyük ihtimalle çöpe gidecek. Arkadaşın sana satıp elden çıkarmaya çalışıyor ki o telefonun 2. eli kesinlikle o kadar etmez.)
teşekkür ederim beyler hepinize t50ye ne diyosun kardeş

Kullanan arkadaşlar vardı sitede. Memnunlardı diye hatırlıyorum. Asus zenfone 6 ve t50 incelemesi technopat'ta mevcut. İzle ve fikir sahibi ol derim. Ama şimdi o kadar bütçem olsa 1 dakika düşünmem zenfone 6 alırdım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı