Note 3 vs S4 hangisini almalıyım?

@Latios
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Latios Kisaca izleyin efendim. 4 yıllk samsung deneyimimden ve ilk gorilla glass kullanılan Samsung Galaxy Note serisinden beri kullanıyorum. Ayn anda Iphone 5s kullanıcı olarak benim hiçbir ekranım çizilmedi. Hiçbir ekran çizilmez degildir. FakaT gorilla glass en güçlü ve çizilmez ekranlardan biridir. İncelemede de görüldüğü üzere çizilmeyen bir ekrandır. Ki siz ne kadar hor kullandıysanız çizmişsiniz. Size bağlı ama ekranım benim çizilmedi. :)

Bu video'ya da bakarak bilginize hayran oldum efendim. İyi aksamlar polemiğe gerek yok. Fikrinizi söylemişsiniz bende soyledim. İyi aksamlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce sen konusma şeklini düzelt öyle gel konuş. Senden daha iyi bildiğim ve kullandığım ortada. Sözde Sony Z2'de su geçirmez fakat kapaklarını kapatmadığın zaman su alıyor içine. Aynı şekilde sen o ekranı çizmeye çalışırsan çizilir. Fakat normal kullanımda o ekranı anahtar veya benzeri cisimlerle çizemezsin. Öğren, dene sonra gel laf konuş. Daha fazlada uzatma işine bak. Bilgili san kendini...

Son düzenleyen: Moderatör:
Gorilla Glass camlar çizilmeye karşı dayanıklıdır. ( Çizilmez değildir) . Sony Xperia Z2 su geçirmez değildir. Suya karşı dayanıklıdır. Yanlış bilgi vermeyelim. Soruya gelecek olursak Note 3 + Spiegen Neo Hybrid kılıf iyi bir seçim.

Gorilla Glass @Latios'un dediği gibi bal gibi de çizilir. Normal bir kullanımda anahtar ile yan yana koyulması ekranın direkt çizik içinde kalmasına sebep olmaktadır. Çizilmezmiş. :) Normal bir şekilde anahtarla yan yana koyulan Gorilla Glass telefonumdaki koca çiziği ne yapacaksın bilmiyorum.

Konuya dönüp bu iki telefonla ilgili yorum yapacaksak S4 kesinlikle alınmamalı. Bu iki telefon arasından Note 3 ancak iş için kullanılmayacaksa Note 3 almanın bir mantığı yok. Çok daha iyi telefonlar mevcut.

Note3'ü gönül rahatlığıyla alabilirsin. Seni hiç bir konuda üzmez ve tüm işlerini halleder.

Of be ne tartışma yaratmış açtığım bir konu vay be ilk defa böyle bir şey gördüm yardım etmek yerine köstek olmuşsunuz ama :(. Bu arada ben telefonu öyle yok anahtarmış yok vidaymış çiviymiş yanına bile koymam. Özenle bebeğim gibi bakarım telefonuma, öyle pat küt sağa sola vurarakta koymam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı